Haberler

2014 Yerel Seçim Sonuçları

İstanbul'un CHP Beylikdüzü Belediye Başkanı adayı Ekrem İmamoğlu, resmi olmayan sonuçlara göre, belediye başkanlığını kazandığını açıkladı.

İstanbul'un CHP Beylikdüzü Belediye Başkanı adayı Ekrem İmamoğlu, resmi olmayan sonuçlara göre, belediye başkanlığını kazandığını açıkladı.

AA muhabirine açıklama yapan İmamoğlu, Beylikdüzü'nde oyların yarısından fazlasını alarak belediye başkanı olduğunu söyledi.

Resmi olmayan sonuçlara göre, CHP adayı Ekrem İmamoğlu Beylikdüzü'nün yeni belediye başkanı oldu.

Asıl sorumluluklarının bugün başlayacağını dile getiren İmamoğlu, "Oyların yarısından fazlasını alarak belediye başkanı seçildik. Bugünden itibaren Beylikdüzü halkına söz verdiğimiz o güzel Beylikdüzü'nü yaratmak için kolları sıvayacağız. Şu andan itibaren o sandığa giren oyları tek oy kabul ediyorum. Hiçbir oyu yüzdelemiyorum, hepsi Beylikdüzü'nün oyudur. Hiç bir partiye verilen oyu ayırmıyorum. Ben Beylikdüzü'nde yaşayan herkese hizmet edecek belediye başkanıyım" diye konuştu.

İmamoğlu'nun öz geçmişi

Trabzon'da 1970'te dünyaya gelen Ekrem İmamoğlu, İstanbul Üniversitesi İngilizce İşletme Bölümü'nden mezun oldu. İnşaat mühendisi olan İmamoğlu, siyasi çalışmalarına CHP'de başladı. 2009'daki yerel seçimlerde CHP'den Beylikdüzü Belediye Başkan aday adayı olan İmamoğlu, seçim sonrası CHP MYK ataması ile İlçe Başkanlığı görevine getirildi, 2012'de yeniden bu göreve seçildi. - İstanbul

Kaynak: AA / Politika

Ekrem İmamoğlu Beylikdüzü Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title