Haberler

Bahçelievler Yeniden Osman Develioğlu Dedi

Güncelleme:

İstanbul'un Bahçelievler ilçesinde belediye başkanlığını, resmi olmayan sonuçlara göre AKP'den Osman Develioğlu yeniden kazandı.

AK Parti Bahçelievler İlçe Başkanı Hakan Bahadır, İstanbul'un Bahçelievler ilçesinde belediye başkanlığını, resmi olmayan sonuçlara göre adayları Osman Develioğlu'nun yeniden kazandığını bildirdi.

Bahadır, oy tasnifi sonucunda, adayları Osman Develioğlu'nun oyların yüzde 47,47'sini aldığı belirtti.

Resmi olmayan sonuçlara göre, Osman Develioğlu'nun yeniden Bahçelievler Belediye Başkanı olduğunu açıklayan Bahadır, sonucun hayırlı olmasını diledi.

Develioğlu'nun Özgeçmişi

Osman Develioğlu, 1956'da İstanbul'un Kadırga semtinde doğdu. Aslen Kayserili olan Develioğlu, İstanbul İmam Hatip Lisesi'nin ardından, yükseköğrenimini Boğaziçi Üniversitesi'nde tamamladı. İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi'ne de devam eden Develioğlu, birçok sivil toplum kuruluşunda üye, yönetici ve başkan yardımcısı olarak görev yaptı. AK Parti'nin kuruluş çalışmalarında yer alan Develioğlu, evli ve dört çocuk babası.

Develioğlu, Bahçelievler'de 2004 ve 2009 yerel seçimlerinde AK Parti'den belediye başkanı seçilmişti.

Kaynak: AA / Güncel

Osman Develioğlu Bahçelievler Ak Parti Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title