Haberler

2014 Yerel Seçim Sonuçları

AK Parti Denizli İl Başkanı Avni Örki, Çardak Belediye Başkanlığını, resmi olmayan sonuçlara göre, adayları Mahmut Öztürk'ün kazandığını söyledi.

AK Parti Denizli İl Başkanı Avni Örki, Çardak Belediye Başkanlığını, resmi olmayan sonuçlara göre, adayları Mahmut Öztürk'ün kazandığını söyledi.

Örki, yaptığı açıklamada, kendilerine ulaşan bilgilere göre, Çardak ilçesinde adayları Mahmut Öztürk'ün seçimi kazandığını belirtti.

Mahmut Özürk, Çardak'da yine Ak Parti'den olan ve seçimlerde aday gösterilmeyen Mustafa Kocazeybek'ten görevi devralacak.

- Mahmut Öztürk'ün özgeçmişi

Mustafa Öztürk, 1969 yılında Afyon'da dünyaya geldi. İlk ve ortaöğrenimini Çardak'ta tamamlayan, yüksek öğrenimini ise Anadolu Üniversitesi Halkla İlişkiler Bölümü ile Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesi'nde tamamlayan Öztürk, 1996-1999 yılları arasında Çardak'ta esnaflık ve özel bir şirkette yöneticilik yaptı. 1999 yılında bir kamu bankasında çalışmaya başlayan Öztürk, evli ve 2 çocuk babasıdır. - Denizli

Kaynak: AA / Yerel

Avni ÖRKİ Ak Parti Denizli Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title