Haberler

2014 Yerel Seçim Sonuçları

AK Parti Beykoz İlçe Başkanı Adem Sefer, İstanbul'un Beykoz ilçesinde belediye başkanlığını, resmi olmayan sonuçlara göre, yeniden adayları Yücel Çelikbilek'in kazandığını açıkladı.

AK Parti Beykoz İlçe Başkanı Adem Sefer, İstanbul'un Beykoz ilçesinde belediye başkanlığını, resmi olmayan sonuçlara göre, yeniden adayları Yücel Çelikbilek'in kazandığını açıkladı.

Sefer, AA muhabirine yaptığı açıklamada, oy tasnifi sonucunda, adayları Yücel Çelikbilek'in oyların yaklaşık yüzde 44'ünü aldığını belirtti.

Sandıkların şu anda yüzde 78'inin açıldığını ifade eden Sefer, resmi olmayan sonuçlara göre, Yücel Çelikbilek'in Beykoz'un yeniden belediye başkanlığını kazandığını bildirdi.

Beykoz'da belediye başkanlığını resmi olmayan sonuçlara göre Çelikbilek'in kazandığının açıklanması üzerine, Kavacık'taki AK Parti İrtibat Bürosu'nda kutlama yapıldı. Kutlamada halka seslenen Çelikbilek, şunları kaydetti:

"Beykoz'da tarih yazdık. Beykoz'da 3 dönem ilk defa bir parti, AK Parti seçimi kazandı. Sizleri yürekten kutluyorum. İlk defa bir kardeşinizi iki defa seçim kazandırarak, Beykoz'da bir ik yarattınız. Sizi tebrik ediyorum. Yola çıktığımızda yalan onların meslekleri ve gayeleri olmuştu. Bu zamana kadar yalanın, iftiranın ve tuzağın olduğu hiçbir dönem görmedim ve yaşamadım. Rabbimize hamdolsun sizler hiçbir tuzağa düşmediniz ve onların oyunlarına gelmediniz."

Çelikbilek'in öz geçmişi

Yücel Çelikbilek, 1951'de Kars'ta doğdu ve 1956'dan bu yana Beykoz'da oturuyor.

Gümüşsuyu Fatin Hoca İlkokulu, Beykoz Ortaokulu, Kadıköy Ticaret Lisesi, İstanbul İktisadi ve Ticari İlimler Akademisi ile Mahalli İdareler Enstitüsü'nü bitiren Çelikbilek, İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi'nde mahalli idarelerle ilgili yüksek lisans yaptı.

Kurucu üyesi olduğu İlim Yayma Vakfı'nın başkanlığını sürdüren Çelikbilek evli ve 9 çocuğu bulunuyor.

Yücel Çelikbilek, 2009 yerel seçimlerinde Beykoz Belediye Başkanı seçildi. - İstanbul

Kaynak: AA / Politika

Yücel Çelikbilek Adem Sefer Ak Parti Beykoz Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title