Haberler

2014 Yerel Seçim Sonuçları

Zeybekci: "Bu seçimlerden millet galip çıktı, millet kazandı.

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, "Bu seçimlerden millet galip çıktı, millet kazandı. Milletin iradesi kazandı, onlar kaybetti" dedi.

Zeybekci, Delikliçınar Meydanı'nda halka hitap etti. Denizli'nin dünya kenti olduğunu, siyasette de lider şehir olduğunu ifade eden Zeybekci, "2004 yola çıktığımızda Denizli hak ettiğini alacak, demiştik. Denizli hak ettiğini aldı. Denizl,i Ege'nin vizyon kenti oldu" diye konuştu.

Denizli'ye halkın 2007'de, 2009'da, 2011'de ve bugün yapılan seçimlerde yine "hizmet" dediğini dile getiren Zeybekci, bundan sonra da hizmete ve gönülleri yapmaya devam edeceklerini bildirdi.

Zeybekci, seçim konuşmalarında, bu seçimlerin istikbal ve istiklal mücadelesi olduğunu ifade ettiklerini hatırlatarak, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Bu seçimlerden millet galip çıktı, millet kazandı. Milletin iradesi kazandı, onlar kaybetti. Bu millete kast edenler, milletin iradesini, bu milletin Başbakanına, hükümetine kast edenler, bu millete bu vatana ihanet edenler kaybetti. Bütün kardeşlerimizle yolumuzda yürüyeceğiz. Bizim işimiz vurmak olmayacak. Bizim işimiz sövüp saymak olmayacak. Biz öğütlüyüz. Ne diyor bizim dinimiz, 'Bütün Müslümanlar kardeştir' diyor. Allah diyen herkes bizim kardeşimizdir."

"Ben bütün Denizli'nin başkanı olacağım"

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanlığını resmi olmayan sonuçlara göre kazanan Osman Zolan, partililerin her zaman yanında olduklarını, kendilerine destek verdiklerini ve projelerini anlattıklarını ifade ederek, "Bu işin kahramanı sizsiniz, bu destanı siz yazdınız. Allah hepinizden razı olsun" diye konuştu.

Konuşmaların ardından Bakan Zeybekci ile Denizli Büyükşehir Belediye Başkanlığı kazanan Osman Zolan, karşılıklı zeybek oynadı. - Denizli

Kaynak: AA / Politika

Delikliçınar Meydanı Denizli Ege Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title