Haberler

2014 Yerel Seçim Sonuçları

AK Parti Güngören İlçe Başkanı Ercüment Sever, İstanbul'un Güngören İlçe Belediye Başkanlığı'nı, adayları Şakir Yücel Karaman'ın yeniden kazandığını bildirdi.

AK Parti Güngören İlçe Başkanı Ercüment Sever, İstanbul'un Güngören ilçesinde belediye başkanlığını, adayları Şakir Yücel Karaman'ın yeniden kazandığını açıkladı.

Sever, AA muhabirine yaptığı açıklamada, adayları Karaman'ın, yüzde 50'nin üzerinde oy alarak üçüncü kez belediye başkanlığını kazandığını söyledi.

Öte yandan Güngören İlçe Seçim Kurulu'nu ziyaret eden Karaman, görevlileri özverili çalışmalarından dolayı tebrik ettikten sonra ayrıldı. Karaman'a eski bakanlardan Ömer Dinçer ve AK Parti Güngören İlçe Başkanı Ercüment Sever ile çok sayıda AK Partili yönetici eşlik etti.

Karaman'ın özgeçmişi

Şakir Yücel Karaman, 1966 yılında Erzincan'da doğdu. İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) Makine Mühendisliği Bölümü'nü 1990 yılında bitirdi. Aralarında çok uluslu firmaların da bulunduğu özel kuruluşlarda üst düzey yöneticilik yaptı.

Güngören AK Parti İlçe Kurucusu olarak 2001 yılında siyasete başlayan ve 2004'te Güngören Belediye Başkanlığı'na seçilen Karaman, 29 Mart 2009'da yapılan yerel seçimleri de kazanarak ikinci kez başkanlık koltuğuna oturdu.

Evli ve iki çocuk babası olan Karaman, iyi derecede İngilizce bilmektedir. - İstanbul

Kaynak: AA / Yerel

Şakir Yücel Karaman Ercüment Sever Ak Parti Güngören Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title