Haberler

2014 Yerel Seçim Sonuçları

AK Parti Şile İlçe Başkanı Ocaklı, İstanbul'un Şile ilçesinde belediye başkanlığını, resmi olmayan sonuçlara göre, adayları Can Tabakoğlu'nun kazandığını bildirdi.

AK Parti Şile İlçe Başkanı İlhan Ocaklı, İstanbul'un Şile ilçesinde belediye başkanlığını, resmi olmayan sonuçlara göre, adayları Can Tabakoğlu'nun kazandığını bildirdi.

Ocaklı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, sonucun kendileri için başarı olduğunu ifade etti.

Tabakoğlu'nun yeniden belediye başkanı seçildiğini anlatan Ocaklı, "Cumhuriyet Halk Partisi ve Milliyetçi Hareket Partisi'nin ittifakı karşısında elde edilen başarı, bizim için kutsaldır. Emeği geçen tüm ilçe örgütümüze teşekkür ederim. Seçim sonucu, Şile'ye, İstanbul'a ve ülkemize hayırlı olsun" dedi.

İlçedeki oyların yaklaşık yüzde 46'sını alan Tabakoğlu, 3. kez Şile Belediye Başkanı oldu.

Tabakoğlu'nun özgeçmişi

Can Tabakoğlu, 1970 yılında Almanya'da doğdu. Kabataş Erkek Lisesi'ni bitiren Tabakoğlu, 1992 yılında İTÜ Mimarlık Fakültesi'nden mezun oldu. Tabakoğlu, 1995 yılında Şile Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'nde mimar olarak göreve başladı. Can Tabakoğlu, 2004 ve 2009 yıllarında yapılan yerel seçimlerde, AK Parti'den Şile Belediye Başkanı seçildi. Hala bu görevi sürdüren Tabakoğlu, evli ve 4 çocuk babasıdır. - İstanbul

Kaynak: AA / Politika

Can Tabakoğlu Ak Parti İstanbul Şile Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title