Haberler

2014 Yerel Seçim Sonuçları

Muğla'nın merkez ilçesi Menteşe Belediye Başkanlığını CHP'nin adayı Bahattin Gümüş kazandı.

CHP'nin Muğla merkez Menteşe İlçesi Belediye Başkan adayı Bahattin Gümüş, İlçe Belediye Başkanlığını kazandığını bildirdi.

Gümüş, yaptığı açıklamada, resmi olmayan sonuçlara göre, oyların çoğunu aldığını ve Belediye Başkanlığını kazandığını söyledi.

Cumhuriyet Meydanı'nda partililerle seçim kutlaması yapan Gümüş, yeni kurulan Menteşe İlçesinin ilk belediye başkanı olmaktan büyük heyecan duyduğunu belirterek, şunları kaydetti:

"3 ay boyunca çok yoğun bir seçim süreci yaşadık. Bu süreçte Muğlamıza yakışan çok güzel bir seçim süreci oldu. Bu noktada ben diğer partili arkadaşlarıma da teşekkür ediyorum. Muğla'ya yakışan bir yarış oldu. Bugün de sandıklar açıldı. Muğla halkı, Menteşe halkı gereğini yaptı. Yüzde 50'yi aşan bir oyla bizleri başkan seçti. Bundan sonra Menteşe halkı için çalışacağım." dedi.

Bahattin Gümüş'ün özgeçmişi

1972 yılında Muğla'nın Esençay Köyünde doğdu. İlk eğitimini doğduğu köyde alan Gümüş, orta eğitimini Muğla Merkez Ortaokulu, lise eğitimini ise Turgut Reis Lisesinde yatılı olarak tamamladı. Harita ve Kadastro Mühendisi olan Bahattin Gümüş, 2004 yılında CHP İlçe Yöneticiliği, 2007 yılında İlçe Sekreterliği görevlerinde bulundu.  2009 ve 2011 yıllarında CHP İlçe Başkanlığı görevini yürüten Gümüş, evli ve iki çocuk babası - Muğla

Kaynak: AA / Güncel

Bahattin Gümüş Muğla Merkez Menteşe Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

23 Ekim hangi burç? Ekim'in 23'ü hangi burçtur? 23 Ekim burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 23 Ekim hangi burca ait? 22 Ekim hangi burç? Ekim'in 22'si hangi burçtur? 22 Ekim burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 22 Ekim hangi burca ait? MHK nedir, açılımı nedir? MHK üyeleri kimlerdir? MHK başkanı kimdir? Beşiktaş Ankaragücü maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) BJK Ankaragücü maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Survivor Birleşme partisi ne zaman 2024? Yalı Çapkını dizisi nerede çekiliyor, hangi yalıda, nasıl gidilir? Hucurat Suresi kaç sayfa? Kur'an-ı Kerim'de Hucurat Suresi kaçıncı cüz, hangi sayfada, sayfa kaçta? Hucurat Suresi kaç ayettir, ayet sayısı kaç? Dünyanın en güzel kadını kim seçildi 2021? Dünyanın en güzel 100 kadını listesi ve isimleri! Türkiye'nin ve dünyanın en güzel kadını kim? Ünlü Harfler (Sesli Harfler) hangileridir? Sessiz harfler neler? İnce ve Kalın ünlü harfler nelerdir? Ünlü (Sesli) Harfler ve Ünsüz (Sessiz) Harfler! İstanbul ilçeleri! İstanbul'un tüm ilçeleri nelerdir? İstanbul'un kaç ilçesi var? İstanbul Avrupa Yakası ve Anadolu Yakası ilçeleri hangileri? Dünya karizma günü nedir? Dünya Karizma Günü ne zaman? Karizma nedir? Karizmatik ne demektir? Okulu kim buldu? Okulu kim çıkardı? Okulu kim icat etti? Okula gitmek kimin fikriydi? Küçük Prens sözleri: En güzel Küçük Prens sözleri nelerdir? Küçük Prens kitabından alıntı sözler, Küçük Prens gün batımı sözleri! Beşiktaş Ankaragücü maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! BJK Ankaragücü maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title