Haberler

2014 Yerel Seçim Sonuçları

İstanbul’un Bakırköy ilçesinde belediye başkanlığını CHP adayı Bülent Kerimoğlu kazandı.

CHP Bakırköy İlçe Başkanı Mehmet Sait Yücel, Bakırköy belediye başkanlığını adayları Bülent Kerimoğlu'nun kazandığını bildirdi.

Yücel, yaptığı açıklamada, kendilerine gelen bilgiye göre sandıkların tamamına yakınının açıldığını ve buna göre adayları Bülent Kerimoğlu'nun Bakırköy belediye başkanlığını kazandığını söyledi. Yücel, Kerimoğlu'nun ilçede oyların yüzde 70'ine yakınını aldığını belirtti.

İstanbul'un Bakırköy ilçesinde 2009 yerel seçimlerinde CHP 78 bin 129 oy almıştı. CHP bu oy sayısıyla ilçede sandık başına gidenlerin yüzde 58,5'inin oyuna sahip olmuştu.

Kerimoğlu'nun özgeçmişi

Bülent Kerimoğlu, 1970 yılında Ardahan'da doğdu. Kerimoğlu, Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi'nden mezun oldu. 2009'da CHP Esenyurt Belediye Başkan adayı olan Kerimoğlu, 2010'da CHP İstanbul İl Sekreteri olarak görev yaptı. Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği, Atatürkçü Düşünce Derneği, Hasta Haklarını Koruma Derneği ve Türk Tabipleri Birliği üyesi olan Kerimoğlu, iyi derecede İngilizce biliyor. - İstanbul

Kaynak: AA / Politika

Bülent Kerimoğlu Mehmet Sait İstanbul Bakırköy Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title