Haberler

2014 Yerel Seçim Sonuçları

Bingöl'ün Genç ilçe belediye başkanlığını, resmi olmayan sonuçlara göre AK Parti adayı Mehmet Hadi Topraktan kazandı.

Bingöl'ün Genç ilçe belediye başkanlığını, resmi olmayan sonuçlara göre AK Parti adayı Mehmet Hadi Topraktan kazandı.

AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, oy sayımı sonucunda, AK Parti adayı Mehmet Hadi Topraktan 4 bin 695, Saadet Partisi adayı İlhan Demir 2 bin 290, BDP adayı Adnan Sarı 664 oy aldı. Kesin olmayan sonuçlara göre AK Parti adayı Topraktan, Genç ilçesinin yeni belediye başkanı oldu.

Mehmet Hadi Topraktan'ın özgeçmişi

1950 Bingöl-Genç doğumlu olup ilköğrenimini ilçesinde, ortaöğrenimini Diyarbakır ve Elazığ İmam Hatip Lisesinde, yükseköğrenimini Erzurum Yüksel İslam Enstitüsünde tamamladı. 1976'da Bingöl İmam Hatip Lisesinde öğretmenlik görevine başladı. Sırasıyla Bingöl, Kütahya, Yozgat ve Elazığ İllerinde öğretmenlik, okul müdürlüğü ve Milli Eğitim Müdürlüğü görevlerinde bulundu. 2000 yılında emekli olup özel bir öğretim kurumunda yönetici olarak çalıştı. 2004 yılı yerel seçimiyle AK PARTİ Genç İlçesi Belediye Başkanlığı görevini ifa etti. İngilizce, Arapça ve Farsça biliyor. Evli ve 5 çocuk babasıdır. - Bingöl

Kaynak: AA / Politika

Mehmet Hadi Topraktan Ak Parti Bingöl Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title