Haberler

2014 Yerel Seçim Sonuçları

AK Parti İl Başkanı Yaşar Arslan, Bartın'ın Ulus ilçesinde belediye başkanlığını, resmi olmayan sonuçlara göre, adayları Hasan Hüseyin Uzun'un kazandığını bildirdi.

Arslan, AA muhabirine yaptığı açıklamada oy sayım sonucunda adayları Hasan Hüseyin Uzun'un 2 bin 221 seçmenden bin 134 oy aldığını bildirdi.

AK Parti'nin adayı Hasan Hüseyin Uzun, Ulus belediye başkanı seçildi.

Hasan Hüseyin Uzun'un özgeçmişi

1964 Yılında Bartın İlinin Ulus ilçesinde doğdu. Hacaettepe Üniversitesi Meslek Yüksekokulu İnşaat Programı ve Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesini bitirdi. İlk göreve 1984 yılında Zonguldak İli Alaplı İlçesi Belediye Başkanlığında Fen İşleri Şantiye Şefliğinden başlamak üzere sırasıyla İçme Suyu İşletme Müdürlüğü, Kanal Otobüs Su İşletme Müdürlüğü, Belediye Başkan Yardımcılığı ve Basın Yayın Halkla İlişkiler Müdürlüğü görevlerinde bulundu. Alaplı Belediyesi İçme Suyu ve Kanalizasyon İnşaatının projelendirilmesinde ve inşaat yapımına kadar olan kısımda koordinatör olarak görev aldı. Kamu Mevzuatı ile ilgili çeşitli kurs ve seminerlere katıldı. 05.05.2008 tarihinde Bartın İl Özel İdaresi Genel Sekreter Yardımcılığına atandı. Bu görevinden Ulus Belediye Başkan adaylığı için istifa eden Hasan Hüseyin Uzun evli ve iki çocuk babasıdır. - Bartın

Kaynak: AA / Politika

Hasan Hüseyin Uzun Ak Parti Bartın Ulus Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title