Haberler

2014 Lys'de 37 Ödülün 13'Ünü Alan GKV'liler Törene Damga Vurdu

Güncelleme:

Düzenlenen törende 13 ödül alan Gaziantep Kolej Vakfı Özel Liseleri öğrencileri üstün başarılarıyla ilgi odağı oldu. Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okulları, TEOG ve YGS'de olduğu gibi LYS'de de büyük başarılarıyla bir kez daha gücünü kanıtladı. Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin'in IPad'le ödüllendirdiği öğrenciler için düzenlenen törene katılan İl Milli Eğitim Müdürü Celalettin Ekinci'de GKV Özel Liseleri öğrencilerinin başarılarını kutladı. Kazandıkları üniversitelere kayıt işlemi yaptırmak için törene katılamayan öğrencilerin ödüllerini aileleri aldı.

Konuyla ilgili bir değerlendirme yapan GKV Özel Okulları Genel Müdürü Yrd. Doç. Dr Atanur Vergili "Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Fatma Şahin ve İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Celalettin Ekinci tarafından bu gün il genelinde 2014 LYS sonucuna göre Türkiye derecesi yaparak ilk bine giren 37 lise öğrencisini ödüllendirmiştir. Bu 37 öğrenci arasında farklı puan türlerinde 13 öğrencimizin bulunması bizleri gururlandırmıştır.

Öğrencilerimizden Barış Tosun MF-3 Türkiye 98.si, İsmail Emre Erdinç DİL-1 Türkiye 144.sü, Ahmet Kocager MF-1 Türkiye 232.si, Nur Neyal MF-4 Türkiye 290.sı, Elif Nur Hasgül MF-1 Türkiye 367.si, Ege Berkay Gülcan DİL-2 Türkiye 396.sı, Emre Berat Yazmacı MF-3 Türkiye 401.si, Hüseyin Ekin Ergin MF-3 Türkiye 484.sü, Alper Şahin DİL-3 Türkiye 587.si, Kadir Barış Tiryaki MF-1 Türkiye 760'sı, Elif Ekin Alpdoğan MF-1 Türkiye 832.si, Yağmur Sena Güzelbey MF-1 938.Sİ ve Emre Özgüçlü MF-3 Türkiye 1031.si olarak büyük bir başarı kazanmıştır. Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okulları'nın 2014 LYS'de başarılarının beklendiği gibi gerçekleşmesi son derece sevindiricidir. Okullarımız elli yıldır sürdürdüğü başarı geleneğini bu sene de tekrarlayarak 43 Tıp Fakültesi, 15 Eczacılık ve Diş Hekimliği, 33 Mimarlık, Mühendislik, 17 Hukuk, İktisat, İşletme ve 26 diğer fakülteler olmak üzere mezunlarının çok büyük kısmını ülkemizin en saygın üniversitelerine yerleştirmiştir. Bu başarı okullarımız kadar, ilimiz için de çok önemlidir. Çünkü biz sadece okullarımızı değil ilimizi de temsil etme misyonunu üstleniyoruz ve bu başarıyı kentimizle paylaşıyoruz. Bu pırıl pırıl gençlerimiz gittikleri yerlerde hem ilimizi, hem okullarımızı gururla temsil edecek, yerleştikleri fakülteleri bitirdikten sonra da ülkemize çok önemli görevler üstleneceklerdir. Biz onları ulusal değerlerimize bağlı Atatürkçü, cumhuriyetçi, laik, demokratik gençler olarak yetiştirdik. Bu kazanımlarıyla geleceğe en iyi şekilde hazırlanacaklarına ve ülkemize güç katacaklarına inanıyoruz. Sevgili gençlerimizi kutluyor ve başarılarının devamını diliyoruz. Bu başarıda emeği geçen değerli yönetici ve öğretmenlerimiz ile sayın velilerimize teşekkür ederiz." dedi. İl genelinde LYS sonucuna göre ilk bine giren öğrencilerin 37'sinden 13'ünün Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okulları mezunu olması takdirle karşılanırken, öğrenci velileri bunun yarım asırlık bir eğitim kurumu olan Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okullarının yıllardır gelenek haline getirdiği bir başarı olduğunu ifade ettiler.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Fatma Şahin Gaziantep Türkiye Lys Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title