Haberler

2014 İnsan Kaynakları Kongresi Kalder Ankara Şubesi Tarafından Düzenlenecek

Türkiye Kalite Derneği-KalDer, iş yaşamındaki profesyonellerin gelişim ve öğrenmesine katkı vererek, ülkenin gelişimine katkı sağlamak amacıyla pek çok farklı faaliyetlerinin içinde önemli bir yer tutan Kongreler düzenlemektedir.

Türkiye Kalite Derneği-KalDer, iş yaşamındaki profesyonellerin gelişim ve öğrenmesine katkı vererek, ülkenin gelişimine katkı sağlamak amacıyla pek çok farklı faaliyetlerinin içinde önemli bir yer tutan Kongreler düzenlemektedir. İnsan Kaynakları profesyonelleri 2003 yılında KalDer'e başvurarak İstanbul'daki İK Kongrelerine pahalı ve uzak olması sebebiyle katılamadıklarını belirtmişlerdir. Bu doğrultuda katılım ücreti düşük ve ulaşımı rahat olan Ankara'da, KalDer kalitesiyle içerik ve organizasyonu başarılı bir İK Kongresi'nin KalDer tarafından yapılmasını istediklerini iletmişlerdir. Bu talep doğrultusunda, 2004 yılından bugüne Ankara'da İnsan Kaynakları Kongresi düzenlenmektedir. Bu yıl 11.'sini gerçekleştireceğimiz kongre 15 Mayıs 2014 tarihinde Ankara Sheraton Otel'de "Orkestra" ana teması çerçevesinde düzenlenecektir.

Neden Orkestra?

Orkestra ve iş yaşamı arasındaki benzerliklerden yola çıkarak ve orkestradan esinlenerek iş yaşamını anlamak mümkün. Orkestralarda farklı müzik aletlerini çalan, farklı teknik bilgideki ve yapıdaki kişilerin, orkestra şefi liderliğinde, bir uyum içinde, bir bütünü oluşturması ve güzel sonuçlar üretmesi, iş yaşamında da aranan zor bir hedef. Kongrede orkestradan yola çıkarak liderliği, İK altyapılarını ve sistemleri, vazgeçilmezleri, geleceği, bugünü, imajı, hukuku ve aklımıza takılan pek çok konuyu konuşacağız, düşüneceğiz ve tartışacağız.

Kongre Oturumları

SenfonİK : İK'nın Vazgeçilmezleri

Bestecilerin duygu ve düşüncelerini en etkili bir biçimde sunmasına olanak veren Senfonilerin içermesi gereken ögeler gibi, İK'nın da kuruluşun iş sonuçlarını, başarısını doğrudan etkileyen olmazsa olmazları, Vazgeçilmezleri vardır. Sahip olması gereken yetkinlikler, sergilemesi gereken davranışlar, yerine getirmesi gereken fonksiyonlar gibi... Bu oturumda, İK uygulamalarıyla ödüller almış, iki şirketin İK yöneticisi kendilerini başarıya taşıyan uygulamalarıyla İK'nın Vazgeçilmezlerini paylaşacaklar.

Konuşmacılar

• Prof. Dr. Azize Ergeneli, Hacettepe Üniversitesi İİBF İşletme Bölümü Öğretim Üyesi

• Çağlayan Bakaçhan, Garanti Emeklilik Genel Müdür Yardımcısı

• Gülay Selki, VİKO İnsan Kaynakları Direktörü

• Hande Mistili Çelik, Oyak Çimento Grubu Eğitim ve İletişim Koordinatörü

Harmon İK: İK'nın Geleceği

Hızla gelişen iş dünyasının bir parçası olan İnsan Kaynakları profesyonellerini radikal bir değişim dönemi bekliyor. Bu dönem, kökten değişen işgücü ve işyeri tanımları ile bambaşka bir çalışma düzenine hazırlıklı olmayı gerektiriyor. İşgücüne katılan yeni ve genç çalışanların beklentileri, kurumların yeteneğe her yerden her zaman ulaşma ihtiyacı, hızla gelişen teknoloji ile birlikte coğrafi sınırların kalktığı ve çalışmanın mekan ve saatle kısıtlı olmadığı bir çalışma konseptini çıkarıyor karşımıza. İnsan Kaynakları disiplininin geleceği, iş ve çalışma yaşamındaki bu değişimler ile şekillenmekte. Bu değişimi iyi anlamak ve hızla uyum sağlamak, hem kurumların hem de bu alandaki profesyonellerin sürdürülebilir başarısı için kaçınılmaz görünmekte.

Konuşmacılar

• Cenk Tezcan, Tüm Fütüristler Derneği Ankara Yönetim Kurulu Üyesi- ODTÜ Öğretim Görevlisi

• Nergis Melek Akıncı, Yeşim Tekstil Müşteri Yöneticisi, Tüm Fütüristler Derneği Üyesi

SolistİK

Kurumsal dünyada kişisel marka olmak, kurumsal marka imaj ve algısına kişilerin katkısı üzerine bir sohbet gerçekleşecek.

Konuşmacı:

Rüzgar Mira Okan, ODEA, Kişisel Marka ve İmaj Danışmanı

AkordİK

Şirketler değişik insan kaynakları uygulamaları ve modellemeleriyle, rekabete karşı şirketlerine rekabetçi ve sürdürülebilir bir derinlik kazandırmaya çalışmaktadırlar. Aynı zamanda Türkiye, sosyal diyalogla ve uzlaşı yoluyla kazandığı yeni yasalarla birlikte gerek ILO gerekse AB normlarını karşılar hale gelerek küresel ekonomiye daha da entegre bir konum elde etmiştir. Bu bağlamda, genel anlamda hak-hukuk kavramı, iş hukuku, insan kaynakları politikalarının neresinde yer almakta özelde ise 2013 tarihinde yürürlüğe giren yeni Sendikalar ve Toplu İş Sözleşmesi Kanunu ile İnsan Kaynakları Endüstriyel Demokrasiye nasıl bakmaktadır ve bakmalıdır konusu ele alınacaktır.

Konuşmacılar

• Mesut Ulusoy, MESS Ankara Bölge Temsilcisi

• Bülent Pirler, TİSK Genel Sekreteri

Ayrıntılı Bilgi İçin: http: //www.insankaynaklarikongresi.org/

Kaynak: KurumsalHaber.com / Basın Bültenleri

Türkiye Kalite Derneği Sheraton Otel İstanbul Basın Bültenleri Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title