Haberler

2014 FIFA Dünya Kupası Kapanış Töreni

Dünyaca ünlü şarkıcı Shakira, kupanın kapanış töreninde sahneye çıktı.

2014 FIFA Dünya Kupası'nın kapanış töreni evsahibi Brezilya'daki Maracana Stadı'nda düzenlendi.

Turnuvaya 1950'den sonra ikinci kez evsahipliği yapan Brezilya'nın Rio de Janeiro kentindeki Maracana Stadı'nda yapılan kapanış törenine, 75 bine yakın futbolsever katıldı. Brezilya'ya özgü renkli kıyafetlerin dikkati çektiği törende, yüzlerce dansçı sahne alırken, gerçekleştirilen gösterilerde renkli görüntüler oluştu.

Açılış töreninde Jennifer Lopez, Pitbull ve Claudia Leitte'nin "We are one" şarkısını söylediği 2014 FIFA Dünya Kupası'nın kapanışında bu kez Kolombiyalı pop şarkıcısı Shakira sahneye çıktı. Shakira ve Brezilyalı müzisyen Carlinhos Brown, Almanya ile Arjantin arasında oynanacak final maçı öncesinde sahneye çıkarak "La la la" isimli şarkıyı seslendirdi.

Meksikalı gitarist Carlos Santana'nın eşlik ettiği Wyclef Jean ve Alexandre Pires, sokak dansçılarının gösterileriyle birlikte 2014 Dünya Kupası'nın resmi marşı "Dar Um Jeito"yu söyledi. Evsahibi ülkeden Latin pop şarkıcısı Ivete Sangalo da Brezilya'ya özgü şarkılarıyla törene renk kattı. - Rio de Janeiro

Kaynak: AA / Spor

Shakira Spor Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title