Haberler

'2014 Bursa Kalite Ödülü" İçin Yarışacak Kuruluşlar Açıklandı

"2014 Bursa Kalite Ödülü" için yarışacak kuruluşlar açıklandı- "Özel Kurumlar Kategorisi"nde Bürosit ve Yazaki Otomotiv; "Kamu Kurumları Kategorisi"nde ise Uludağ Üniversitesi Gemlik Asım Kocabıyık Meslek Yüksek Okulu ile Gemlik Anadolu İmam Hatip Lisesi yarışacak Bursa Sanayicileri ve İşadamları Derneği (BUSİAD) ile Türkiye Kalite Derneği (Kalder) Bursa Şubesince düzenlenen "Bursa Kalite Ödülü Yarışması"na katılan özel ve kamu kuruluşları açıklandı.

"2014 Bursa Kalite Ödülü" için yarışacak kuruluşlar açıklandı- "Özel Kurumlar Kategorisi"nde Bürosit ve Yazaki Otomotiv; "Kamu Kurumları Kategorisi"nde ise Uludağ Üniversitesi Gemlik Asım Kocabıyık Meslek Yüksek Okulu ile Gemlik Anadolu İmam Hatip Lisesi yarışacak Bursa Sanayicileri ve İşadamları Derneği (BUSİAD) ile Türkiye Kalite Derneği (Kalder) Bursa Şubesince düzenlenen "Bursa Kalite Ödülü Yarışması"na katılan özel ve kamu kuruluşları açıklandı.Ödül için "Özel Kurumlar Kategorisi"nde Bürosit ve Yazaki Otomotiv; "Kamu Kurumları Kategorisi"nde ise Uludağ Üniversitesi Gemlik Asım Kocabıyık Meslek Yüksek Okulu ve Gemlik Anadolu İmam Hatip Lisesi yarışacak.BUSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Günal Baylan, Kültürpark'taki BUSİAD Evi'nde düzenlediği basın toplantısında, 1998 yılından bu yana Kalder iş birliğiyle yürüttükleri çalışmanın, çağdaş kalite anlayışı ve mükemmellik kültürünün yaygınlaşmasına önemli katkılar sağladığını söyledi.Baylan, kalite yönetiminin önemine dikkati çekerek, "Dünyanın hızla gelişerek şekilleniyor, birçok sektör için toplam kalite yönetimi her zamankinden daha önemli bir hale geldi" dedi. "Kalite ve Başarı Sempozyumu"nun bu yıl 13'üncüsünü 17-18 Nisan'da gerçekleştireceklerini anlatan Baylan, temanın ise "Mükemmelliğe Yolculuk" olarak belirlendiği bilgisini verdi.Sempozyumun konularına değinen Baylan, "Kurumlar ve özel sektör, gelişmek ve ilerlemek için hangi başarılı örneklerden hangi yeni iş modellerinden faydalanıyorlar? Hem bireysel hem de toplumsal kalkınma için neler yapılmalı? Sempozyumda konunun uzmanları ile yeni ve farklı yaklaşımları mükemmellik anlayışı içinde ele alacağız" diye konuştu. Baylan, organizasyonun ikinci gününde ise "EFQM Mükemmellik Modeli" ile sürekli mükemmelliği yakalamak için kalite yolculuğuna katılan firma ve kurumların katile ödülüyle taçlandırılacağını bildirdi.Toplantıya, Kalder Bursa Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Başkanı Erdal Elbay ile ödül için yarışacak özel ve kamu kuruluşlarının temsilcileri katıldı. -"2014 Bursa Kalite Ödülü"-BUSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Günal Baylan

Kaynak: AA / Güncel

Türkiye Kalite Derneği Yazaki Otomotiv Bürosit Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title