Haberler

2014 - 2015 Eğitim Öğretim Dönemi Başladı

Güncelleme:

Ardahan'da 2014 2015 eğitim öğretim döneminin başlaması nedeniyle tören düzenlendi.

Valilik önündeki Atatürk Anıtı'na çelenk sunumu ile başlayan tören, Karagöl Mahallesi'ndeki Kazım Karabekir Ortaokulu'nda devam etti.

Vali Ahmet Deniz, burada yaptığı konuşmada, öğrencilerden çok çalışmalarını isteyerek, okulların fiziki olarak kolejler ile aynı konumda olduklarını, bunun değerlendirilmesi gerektiğini söyledi.

Okullarda önemli bir altyapı ve imkan oluşturulduğunu belirten Deniz, şunları ifade etti:

" Ardahan'da bir sınıfa ortalama 18-20 öğrenci düşmekte. Bu açıdan çok çok iyi bir konumdayız. Bu ortam kolejlerde var. Kolejlerle aynı konumdayız adeta.. Bu çok önemli bir altyapıdır. Bunu değerlendirmek te size bağlı. Sadece sizden isteğimiz çok çalışmanız. Sizler üzerinize düşeni yapın bize düşen fazlasıyla yapılacak. Çünkü eğitim bizim önceliğimizdir. Çünkü bilgi çağında yaşıyoruz. Bilgiye ulaşmak için de sizin iyi çalışmanız lazım. Artık çağ bilgi çağı. Bilgide başarıya ulaşanlar güçlüdür."

Halk oyunları ekibinin gösterisinin ardından ilk ders zili çalınan okulda, öğrenciler sınıflarına geçerek ders başı yaptı. - Ardahan

Kaynak: AA / Yerel

Karagöl Ardahan Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title