Haberler

2014-2015 Eğitim Öğretim Dönemi Başladı

Kayseri'deki törende, minik öğrencilerin jimnastik gösterileri ilgiyle izlendi.

Kayseri'de, 2014-2015 eğitim öğretim döneminin başlaması dolayısıyla tören düzenlendi.

Mehmet Sepici 60. Yıl Cumhuriyet İlkokulundaki törene, Vali Orhan Düzgün, AK Parti Kayseri Milletvekili İsmail Tamer, İl Milli Eğitim Müdürü Bilal Yılmaz, Kocasinan Belediye Başkanı Mustafa Çelik, öğrenciler ve veliler katıldı.

Burada konuşan Vali Düzgün, velilere çocuklarıyla günde en az yarım saat ilgilenmeleri, birlikte vakit geçirmeleri tavsiyesinde bulundu.

Öğrencilere de kahvaltı yapmadan evden çıkmamalarını öğütleyen Düzgün, "Sağlığınız her şeyden önemli. Bu nedenle dengeli beslenmelisiniz. Sizlere kötü söz söyleyenlere aynı şekilde karşılık vermeyin. Televizyon izlemeye vakit ayırdığınız kadar derslerinize de ayırın. Sizleri ne kadar iyi donatırsak bizler de emekliliğimizde o kadar huzurlu yaşarız" diye konuştu.

İl Milli Eğitim Müdürü Yılmaz da 965 okulda yaklaşık 285 bin öğrencinin yeni eğitim öğretim dönemine "merhaba" dediğini belirtti.

Milletvekili İsmail Tamer ise hükümetin eğitime yönelik atılımlarını anlattı.

Kocasinan Belediye Başkanı Çelik de belediye olarak altyapı hizmetlerinin yanı sıra gelecek nesil için de projeler geliştirdiklerini, yeni eğitim döneminde okullara çok sayıda kırtasiye malzemesi dağıttıklarını kaydetti.

Konuşmaların ardından 3. sınıf öğrencileri "Katibim" şarkısını seslendirdi.

Kayseri'nin ilk profesyonel jimnastik salonunun bulunduğu okulda, minik öğrenciler jimnastik gösterileri sundu. Törene katılanlar öğrencilerin gösterilerini ilgiyle izledi.

Törenin ardından sınıfları da gezen Vali Düzgün, aynı sıraya oturduğu çocuklarla yakından ilgilendi. - Kayseri

Kaynak: AA / Yerel

Vali Orhan Düzgün Bilal Yılmaz İsmail Tamer Kayseri Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Tokat depreminde yıkım var mı? Tokat'ta deprem kaç saniye sürdü? Tokat'ta kaç büyüklüğünde deprem oldu? TOKAT DEPREM HARİTASI 2024! Tokat deprem bölgesi mi? Tokat'ta fay hatları nereden, hangi ilçelerden geçiyor? Resmi Gazete bugün (19 Nisan) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title