Haberler

2013 yılı Hac Seminerleri Başladı

Güncelleme:

Burdur`dan hacca gidecek Hacı Adaylarının seminer programı belli oldu.

Hac hakkında genel bilgiler, kafile başkanı ve din görevlileri ile tanışma gibi çeşitli konularda verilecek seminerlerin tamamı Yeni Pazar Camii`nde gerçekleştirilecek.

Burdur merkezdeki ilk seminer 26 Ağustos Pazartesi günü saat 09.00`da başladı. Seminerler 04 Eylül`de sona erecek. Seminerde İl Müftüsü Osman ARTAN`ın yanı sıra kafile başkanları ile İl Sağlık Müdürlüğü personeli görev alacak.

Burdur İl Müftüsü Osman ARTAN, "Bütün seminerlerde yoklama yapılacağından, kadın-erkek bütün hacı adaylarının seminerlere katılması gerekmektedir. Çünkü hac, insanın ömründe bir defa yapmak zorunda olduğu İslam`ın temel ibadetlerinden biridir. Böyle önemli bir ibadeti bilinçli olarak yapmak haccın kabulüne ve daha çok sevaba vesile olacağından bu seminerlere katılmak özel bir önem taşımaktadır. Bu sebeple erkek hacı adaylarının hanımlarını veya kendileriyle hacca gidecek diğer hacı adayları da mutlaka seminere getirmeleri ehemmiyet arz etmektedir." dedi.

İl Müftüsü Osman ARTAN, "bu seminerlerde hacı adaylarına eşyaları dağıtılacak, menenjit aşısı yapılacak, ziyaret yerleri ve hac yolculuğu ile ilgili diğer hususlarda da bilgiler verilecek," diye konuştu.

SEMİNER TARİHLERİ SAATİ SEMİNER YERİ

26.08.2013 09.00 YENİ PAZAR CAMİİ

27.08.2013 09.00 YENİ PAZAR CAMİİ

03.09.2013 09.00 YENİ PAZAR CAMİİ

04.09.2013 09.00 YENİ PAZAR CAMİİ

NOT:

03/09/2013 TARİHİNDE MENENJİT AŞISI YAPILACAĞINDAN TÜM HACI ADAYLARI SEMİNERE KATILACAKLARDIR.

Kaynak: Bültenler / Güncel

İl Sağlık Müdürlüğü Burdur Eylül Hac Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title