Haberler

    2013'te de torrent'in kralı o

    2012'yılının "korsan olarak en çok indirileni", bu sene de tahtını kimseye kaptırmadı!

    2012'nin en çok "korsan" yolla indirilen TV dizisi, TorrentFreak'e göre Game of Thrones idi. Sitenin son yayınladığı istatistikler, 2013'te de durumun değişmediğini, Game of Thrones'un korsan tahtından inmediğini gösterdi.

    "Herkese açık BitTorrent tracker'larının raporladığı indirme istatistiklerini" kaynak alan TorrentFreak raporuna göre Game of Thrones'un sezon finali bölümü, 5.9 milyon kez BitTorrent üzerinden, yasadışı olarak indirildi. Böylece Game of Thrones, listenin ikincisi olan ve tek bölümü 4.2 milyon kez indirilen Breaking Bad'e fark atmış oldu.

    HBO'nun ana şirketi Time Warner'ın CEO'su Jeff Bewkes, geçtiğimiz aylarda bu durumun sanıldığının aksine, kablolu ağın işine geldiğini, bu sayede daha çok müşterinin kabloya üye olduğunu söylemişti.

    2013'ün korsan olarak en çok indirilen TV dizilerinin ikincisi olan Breaking Bad'i The Walking Dead, The Big Bang Theory ve Dexter takip etti.

    Kaynak: Chip.com.tr / Teknoloji

    Game of Thrones Teknoloji Haberler

    Bakmadan Geçme

    ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title