Haberler

2013 Basın Futbol Turnuvası Kuraları Çekildi

Güncelleme:

Ankara Shopping Fest kapsamında basın kuruluşlarının katılımıyla düzenlenecek futbol turnuvasının kura çekimi yapıldı.

Ankara Shopping Fest kapsamında basın kuruluşlarının katılımıyla düzenlenecek futbol turnuvasının kura çekimi yapıldı Ankara Shopping Fest kapsamında basın kuruluşlarının katılımıyla düzenlenecek futbol turnuvasının kura çekimi yapıldı. Ankara Ticaret Odası (ATO) Başkanı Salih Bezci'nin katılımıyla yapılan kura çekiminde 36 basın kuruluşu karşılaşmalar için eşleşti.

ATO'dan yapılan açıklamaya göre, Ankara Shopping Fest (ASF) kapsamında düzenlenecek futbol turnuvasına 36 basın kuruluşu katılıyor. ATO Yönetim Kurulu Üyeleri Turan Yılmaz ve İbrahim Uyanık ile Meclis Üyesi Seçim Aydın'ın katıldığı kura çekiliş töreninde konuşan ATO Başkanı Salih Bezci, geçen yılki festivalin de futbol turnuvasıyla açıldığını hatırlatarak, "Bu yıl ikincisini yapacağımız Basın Futbol Turnuvası geleneksel hale geldi" dedi.

ASF 2013 çalışmaları hakkında bilgi veren Bezci, "Bu yıl hediye ağırlıklı bir festival düzenledik. Festival boyunca toplam 222 araç vereceğiz ki bu 22 gün süren festivalde her gün 10 araç hediye edeceğimiz anlamına gelir" diye konuştu.

Festival boyunca sürpriz isimlerin de yer aldığı çok sayıda sanatçının konser vereceğini kaydeden Bezci, konserlerin büyük çoğunluğunun hipodromda gerçekleşeceğini kaydetti. Bezci, "Festivalle birlikte Ankara Alışverişin de başkenti olacak" dedi.

ASF Basın Futbol Turnuvası'nın ikincisi, Ankara'yı yönetenler ve medya yöneticileri arasında yarın akşam saat 20.00'de ASKİ Spor Tesisleri'nde oynanacak gösteri maçıyla başlayacak. Maçı ünlü futbol hakemi Serdar Çakman yönetecek. Aynı akşam saat 21.00'de de turnuva maçları start alacak.

-10 İPAD HEDİYE-

Birinci olan futbol takımına ödül olarak 10 adet İpad verileceği turnuvada ikinci olan takımın ödülü 5 bin TL, üçüncü olan takımın ödülü de 3 bin TL olarak belirlendi.

"Basın Turnuvası eşleşmeleri şöyle:

-Kanal A-Anadolu Ajansı

-Vakit Gazetesi-Beyaz TV

-ATV-FOX TV

-Milliyet Gazetesi-Kanal 7 Televizyonu

-Yeni Şafak Gazetesi-A Haber Televizyonu

-Kanal 24 Televizyonu-Bugün Gazetesi

-Sabah Gazetesi-KON TV

-Beyaz Gazete-Kanal B Televizyonu

-TRT Televizyonu-Habertürk Gazetesi

-TRT Ankara Radyosu-İHA

-Polis Radyosu-İl Gazetesi

-Show TV-Samanyolu TV

-Bereket TV-Habertürk TV

-Star Gazetesi-Takvim Gazetesi

-Vatan Gazetesi-Kanal D

-CNBC-E-Cihan Haber Ajansı

-Akşam Gazetesi-NTV Televizyonu

-Radikal Gazetesi-Zaman Gazetesi" - Ankara

Kaynak: ANKA / Ekonomi

Ankara Ticaret Odası Salih Bezci Aydın İpad Ekonomi Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title