Haberler

200 Yıldır Cesedi Çürümeyen Rahip Herkesi Şaşırtıyor

Güncelleme:

Moğolistan'ın Songinokhairkhan eyaletinde 200 yıl önce meditasyona geçen Lama'nın (Tibetli Rahip) çürümeyen bedeni ortaya çıkarıldı.

HALA ÖLMEDİĞİ İDDİA EDİLİYOR

Moğolistan'da Budist akademisyenler, 200 yıl önce meditasyona geçtiği düşünülen mumyalaşmış rahibin hala ölmediği "derin meditasyon"da olduğunu iddia etti.

Gazete, geçtiğimiz hafta bedeni gün ışığına çıkan Budist'in 'Lotus' duruşu adı verilen pozisyonda olduğu ve açık olan sol eli ve Sutra öğütlerini sembolize eden sağ eli, eski geleneklere göre 'tukdam' (Budalık mertebesinden bir önceki aşama) meditasyonunda olduğuna dair bir işaret olduğunu yazdı.

ADLİ TIP UZMANLARI ARAŞTIRIYOR

Mükemmel şekilde korunmuş kalıntıların adli tıp uzmanları tarafından hala araştırıldığının ifade edildiği haberde, mumyanın aslında hala derin meditasyonda olduğu ve "tukdam" denilen çok özel bir ruhsal evrede olduğunun tahmin edildiği ifade edildi.

"Tukdam" denilen ruhsal evre mumyanın ölmediği ve gerçek bir Buda olmaktan bir adım uzakta olduğu anlamına geliyor. Bedeni inceleyen adli tıp uzmanları, mumyalaşmış bedenin Tibetli bir Budist öğretmene ait olduğunu düşünüyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Dünya

Moğolistan Yaşam Dünya Haberler

Bakmadan Geçme

Kabine toplantısında alınan kararlar! 16 Nisan Kabine Toplantısı sonucu nedir, hangi karar alındı? Kabine Toplantısı bitti mi? SON DAKİKA! Kabine Toplantısı ne oldu, devam ediyor mu? Bahar 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Bahar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Ben Bu Cihana Sığmazam 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Ben Bu Cihana Sığmazam yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Mehmed: Fetihler Sultanı 8. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Mehmed: Fetihler Sultanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? 16 Nisan Salı 2024? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor kim kazandı? 16 Nisan Salı Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Alita: Savaş Meleği filmi oyuncuları kim? Alita: Savaş Meleği filmi konusu, oyuncuları ve Alita: Savaş Meleği özeti! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! KDV'ye zam mı geliyor? Kafelerde KDV'ye zam mı gelecek? Bahar CANLI izle! SHOW TV Bahar 8.bölüm CANLI izleme linki!
500

Yorumlar (100)

Azerbaycanli:

Budizme karsi sempati yaratma oyunlari bunlar. Elhamdululah Muslumaniz Sukur olsun !

79
4
yanıtYanıtla
nirvana:

dünyada en güzel din budist dini asyaya gidin görün insanlari fakir ama hepsinin yüzü gülüyor

5
41
yanıtYanıtla
MİSAFİR:

. . TEK DİN İSLAM.

yanıt24
yanıt5
muzo:

öbür tarafta görürsün gülmeyi putperest seni

yanıt12
yanıt5
KARA:

Burma''da Arakan Müslümanlarına yaptıklarını araştırmanı tavsiye ederim. Allah katında din ancak İslam''dır.

yanıt15
yanıt1
kara ali:

@kara bende sana müslümanlarin irakda suriyede yaptiklarini arastirmani degil o kalin kafana almani tavsiye ederim, arastirmaya gerek yok live olarak bas kesiyorlar halem islam müslüman diyorsun su anda barbarligin bir numarasiyiz.

yanıt0
yanıt0
KARA:

Kara Ali; Irak''ta Suriye''de baş kesen işit canileri İslam ulemasınca islam dışı, heretik olarak görülmüşlerdir. Suçsuz yere insanları öldüren ve bu yaptığının da helal olduğuna inanan kişinin Müslüman olduğunu iddia etse de İslam ile alakası yoktur. Haramı helal, helali haram gören kendisini İslam''ın dışında bulur.

yanıt1
yanıt0
bizde o günah bu günah diye bağırırız:

demekki kafir diye bir şey yokmuş allah katında her insan eşittir. . müslümanların diğerlerinden bi r üstünlü yok olmadıda

4
35
yanıtYanıtla
sen nescmasinm@m.m:

Sacmalıyorsun allaha iman ayrı budurumlar ayrı firavunun cesedi ucbin beşyuz senesir curumedi yani evliyamı oldu

yanıt13
yanıt0
idris:

bu dinler hep uydurma be kardesim

yanıt0
yanıt3
Tüm 100 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title