Haberler

200 Çocuk Taypark'da Eğlendi

Çocukların sosyal gelişimi için projeler üreten Karşıyaka Belediyesi, Örnekköy, Zübeyde Hanım ve Cumhuriyet mahallelerinden yaklaşık 200 çocuğu Taypark’ta ağırladı.

Çocukların sosyal gelişimi için projeler üreten Karşıyaka Belediyesi, Örnekköy, Zübeyde Hanım ve Cumhuriyet mahallelerinden yaklaşık 200 çocuğu Taypark'ta ağırladı. Hafta sonunu can dostlarla, stresten uzak geçiren Karşıyakalı çocuklar gönüllerince eğlenme fırsatı yakaladı.

Karşıyaka Belediyesinin hayırseverlerin desteği ile gerçekleştirdiği organizasyonda yaklaşık 200 öğrenci Taypark'ta buluştu. Parktaki hayvanlarla oynama ve stres atma fırsatı yakalayan çocuklara hamburger ikram edildi. Örnekköy, Zübeyde Hanım ve Cumhuriyet mahalleleri ile başlayan etkinliğin, diğer mahallelerdeki çocukların katılımıyla da sürdürüleceği belirtildi. Oyun parkının ve güzel havanın tadını çıkartan çocuklar, Karşıyaka Belediyesine teşekkür etti. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Zübeyde Hanım Karşıyaka Örnekköy Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title