Haberler

20 Yıldır Aranan Terör Zanlısı Güvercin Kümesinde Yakalandı

Güncelleme:

PKK'ya üye olmaktan aranan ve 20 yıldır polislerden kaçan terör zanlısı güvercin kümesinin içinde yakalanarak gözaltına alındı.

OĞLUNUN EVİNDE SAKLANMIŞ

Çanakkale İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ile Biga İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, 1995 yılından bu yana; Van, Patnos ve Muş'taki bazı mahkemelerce hakkında yakalama kararı çıkartılan ve 'silahlı terör örgütüne üye olmak', 'devletin egemenliği altında bulunan topraklardan bir kısmını devlet idaresinden ayırmaya çalışmak' suçlarından aranan A.A'nın, Biga'nın Sakarya Mahallesi'nde yaşayan oğlunun evinde olduğunu belirledi.

ADLİYEYE SEVK EDİLECEK

Bir haftadır süren fiziki takibin ardından düğmeye basan ekipler, bugün saat 07.00'de eve baskın düzenledi. Evde ve odalarda bulunamayan A.A., çatıdaki güvercin kümesinde özel hazırlanmış bölgede saklanırken yakalandı. Operasyonda güvenlik güçlerini engellemeye çalıştığı belirtilen bir kişinin de gözaltına alındığı öğrenildi. A.A.'nın işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edileceği belirtildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Çanakkale Patnos Biga Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Turgay Şirin kimdir? Memleket Partisi Ardahan Çıldır Belediye Başkan Adayı Turgay Şirin Kaç yaşında, nereli? Yıldırım Öztuğ kimdir? Memleket Partisi Afyonkarahisar Dazkırı Belediye Başkan Adayı Yıldırım Öztuğ Kaç yaşında, nereli? Hüseyin Yakaryılmaz kimdir? Memleket Partisi Adıyaman Yaylakonak Belediye Başkan Adayı Hüseyin Yakaryılmaz Kaç yaşında, nereli? Hayriye Yıldız kimdir? Zafer Partisi Isparta- Atabey Belediye Başkan adayı Hayriye Yıldız kaç yaşında, nereli? Berat Doğan kimdir? Zafer Partisi Isparta- Aksu Belediye Başkan adayı Berat Doğan kaç yaşında, nereli? Oğuz Emre Gökal kimdir? Zafer Partisi Hatay- Yayladağı Belediye Başkan adayı Oğuz Emre Gökal kaç yaşında, nereli? Akaryakıt fiyatları 3 haneli rakamlara mı çıkıyor? Cumhurbaşkanlığı ne dedi? Suphi Yıldız kimdir? Zafer Partisi Hatay- Samandağ Belediye Başkan adayı Suphi Yıldız kaç yaşında, nereli? Salih Savaşlı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Reyhanlı Belediye Başkan adayı Salih Savaşlı kaç yaşında, nereli? Abdullah Kadayıf kimdir? Zafer Partisi Hatay- Payas Belediye Başkan adayı Abdullah Kadayıf kaç yaşında, nereli? Serhan Yıldırımhan kimdir? Zafer Partisi Hatay- Kırıkhan Belediye Başkan adayı Serhan Yıldırımhan kaç yaşında, nereli? Cengiz Kırgın kimdir? Zafer Partisi Hatay- İskenderun Belediye Başkan adayı Cengiz Kırgın kaç yaşında, nereli? SURİVOR KİM ELENDİ? Survivor All Star 2024 adaya kim veda etti? OY SAYIMINDA İFTAR MOLASI OLACAK MI? YSK iftar arası kararında ne dedi? Vatandaşa yumruk atan Belediye Başkanı kim? Vatandaşa neden yumruk attı?
500

Yorumlar (12)

Bursalı:

Gariban Kürdü haksızca ve yalandan suçla sonra hapse at

37
158
yanıtYanıtla
metin metin:

Bunlar vatan haini

45
6
yanıtYanıtla
Cengiz:

Pkk ve ona destek veren haindir en adi serefdizdir vede burada yeri yoktur

40
8
yanıtYanıtla
Recep Atli:

Bir de Denizliyi tarasaniz iyi olacak. Eski pkklilar veya pkklilarin anne ve babalari oraya yerlesmisler, duyduguma göre.

38
3
yanıtYanıtla
Eastern Blacksea dweller:

Olur böyle VAKALAR, Türk polisi YAKALAR. Nemli kodes seni bekliyor, hayırlı olsun. Girişin olsun, çıkışın morg olsun, eşkiya bozuntusu.

24
5
yanıtYanıtla
TürkMobil-IOS:

Kümes hayvani

19
3
yanıtYanıtla
metin metin:

Cikalim bakalim sokaga kavaklik mahallesinde neler oluyor

10
0
yanıtYanıtla
metin metin:

60 yasinda dayda ne isi var senin guttugun koyun kadar boyle evlerde yakalayip dove dove goturdugumuz var bu hainleri belliki sende hainsin o yuzden karsi cikiyorsun

7
0
yanıtYanıtla
ulan Mobil-ANDROID:

orda bitane degil birsuru pkk li var alin hepsini

6
0
yanıtYanıtla
Mahmut AteşMobil-IOS:

Şerefsizleri asın bunlar vatan haini

4
1
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title