Haberler

20 Yıl Esir Tutuldu, Tesadüfen Bulundu!

Güncelleme:

Brezilya'da ailesi tarafından 20 yıl boyunca evlerinin bodrumunda esir tutulan Armando de Andrade, polis tarafından tesadüfen bulundu.

Babasının bodrumunda bir yatağa bağlanmış halde bulunan 36 yaşındaki Brezilyalı Armando de Andrade, polis tarafından serbest bırakıldı. Andrade'nin babası ve üvey annesi tarafından 20 yıldır esir tutulduğu belirlendi.

SON 20 YILI YATAĞA BAĞLI HALDE GEÇTİ

Bir uyuşturucu çetesini bulmak için evleri arayan Brezilya polisinin tesadüfen bulduğu Andrade, görgü tanıklarına göre çok kötü durumdaydı. Son 20 yılı küçük bir yatağa bağlı halde penceresiz bir evde geçiren Andrade'nin el ve ayak tırnaklarının bu süre içerisinde hiç kesilmediği ve sakallarının da dizine kadar uzamış olduğu ifade edildi.

KURTULAMAYABİLİRDİ

Konuyla ilgili konuşan polis şefi Celso Marchiori; "Uyandı ve tek kelime konuşmadı. Onu dışarı çıkardık. Yine hiçbir şey söylemedi. Korkmuş veya uyuşturucu kullanmış olabileceğini düşündük. Bizim polis memurları olduğumuzu anlayamamıştı. Onu hemen hastaneye kaldırdık. 20 yıldır orada olduğuna inanmak çok zor. Oldukça sağlıksız, hiç ışık olmayan bir mekandı. Kurtulamayabilirdi." dedi.

ALKOL KULLANDIĞI İÇİN KAPATMIŞLAR

Armando de Andrade'nin 16 yaşındayken normal, kaykaya binen ve gitar çalan bir çocuk olduğunu belirten komşuları, ailenin Armando'yu alkol kullandığı için bodruma kapatmış olabileceğini belirtirken, Armando'nun çocukluk arkadaşı Ederson Silva; "Ne zaman onu sorsak aynı şeyleri söylüyorlardı. 'Kuzeydoğu'da yaşıyor, durumu iyi, çalışıyor, ailesini orada kuruyor.' diyorlardı." ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haberler.com / Dünya

Yaşam Dünya Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title