Haberler

20 Bin Liralık İç Çamaşırı Çalınınca, Kocasından Şüphelendi

Kırklareli'nde bir işyerinin deposuna giren hırsız, 20 bin liralık bay-bayan iç çamaşırı çaldı. Şikayette bulunan işyeri sahibi, olayı ayrılma aşamasında olduğu ve pazarda iç çamaşırı satan kocasından şüphelendiğini ileri sürdü.

Olay Kırklareli'nin Pınarhisar ilçesinde bulunan bir iş yerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, A.T. kendisine ait iş yerinde hırsızlık olayının meydana geldiği şikayetiyle polise başvurdu. A.T. İfadesinde, iş yerinin arka kısmında bulunan depodan yaklaşık olarak 100 poşet iç çamaşırı çalındığını ve her poşetin içinde 12 adet bay-bayan karışık iç çamaşırının bulunduğunu, ayrıca bunun yanı sıra 50 poşet çorapta çalındığını söyledi.

Kocasından şüphelendi

Çalınan malzemelerin 20 bin TL değerinde olduğunu da ileri süren A.T., ayrılma aşamasında olduğu ve pazarda iç çamaşırı satan kocası G.T.'den şüphelendiğini beyan etti. Polis ekipleri bunun üzerine olayla ilgili soruşturma başlattı. - KIRKLARELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Pınarhisar Kırklareli 3.Sayfa Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title