Haberler

20 Bin Lira Borç Parayla Bal'a Başvuru Yaptılar

2014-2015 Bilecik 1. Amatör Futbol Lig’i şampiyonu olarak Bölgesel Amatör Lig (BAL)’a yükselen Bilecik İl Özel İdarespor, borç parayla bulduğu katılım ücretini yatırarak resmi başvurusunu yaptı.

2014-2015 Bilecik 1. Amatör Futbol Lig'i şampiyonu olarak Bölgesel Amatör Lig (BAL)'a yükselen Bilecik İl Özel İdarespor, borç parayla bulduğu katılım ücretini yatırarak resmi başvurusunu yaptı.

2014-2015 Bilecik 1. Amatör Futbol Lig'i şampiyonu olarak BAL'a yükselen Bilecik İl Özel İdarespor yönetimi 20 bin TL katılım ücretinin yatırarak gerekli evrakları Bilecik Futbol İl Temsilcisi Engin Toku'ya teslim ederek, resmi başvuruyu yaptılar. Başvuru yapan Kulüp Başkanı Fazıl Özmen, kulüp üyelerinin bulduğu borç paralarla bankaya 20 bin TL katılım ücreti yatırdıklarını belirtti. Özmen, "Bu takım geçen sene şampiyon oldu ve uzun bir süre sonra Bilecik merkez takımı olarak profesyonel bir lige takım götüreceğiz. Bunun eksikliği senelerce Bilecik olarak yaşadık. Ama bu takım BAL'a yükseldiğinde siyasilerin, protokol üyelerinin verdiği sözler ve vaatleri kimse yerine getirmedi. BAL'a katılım ücretinin bulduğumuz borç paralar ile yatırarak, son günde evraklarımızı teslim ettik. Bundan sonra kimse yardım etmezse kendi yağımız ile kavrulacağız ve Bilecik'i en iyi şekilde temsil etmek için elimizden ne geliyorsa yapacağız" dedi.

Bilecik Futbol İl Temsilcisi Engin Toku ise, başvuru evrakları Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) göndereceğini ve bir sonraki ay yapılacak olan BAL kura çekimlerine katılacağı söyledi. Bilecik'i temsil edecek olacak Bilecik İl Özel İdarespor BAL'da başarılar dileyen Toku, bu takımın Bilecik'in takımı olduğunu ve sahip çıkılması gerektiğini belirtti. - BİLECİK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Bilecik Spor Haberler

Bakmadan Geçme

26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 26 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 26 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 26 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Galatasaray'ın Adana Demirspor kamp kadrosu! Kadroda kimler var? Hudutsuz Sevda nerede çekiliyor? Hudutsuz Sevda setleri nerede? Brighton Manchester City maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Brighton Manchester City maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Bahar Candan tutuklandı mı? Bahar Candan neden tutuklandı, suçu ne? Nihal Candan tutuklandı mı? Nihal Candan neden tutuklandı, suçu ne? Brighton Manchester City maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Brighton Manchester City maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Ali Erbaş Arapça biliyor mu, Fransızca biliyor mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title