Haberler

2.uluslararası Innoproject Proje Yarışması Başlıyor

Akdeniz Üniversitesi Genç Kalite Topluluğu ve Ar-Ge Topluluğu tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen ‘2.Uluslararası Innoproject Proje Yarışması’ 15 Nisan’da Akdeniz Üniversitesi’nde gerçekleştirilecek.

Akdeniz Üniversitesi Genç Kalite Topluluğu ve Ar-Ge Topluluğu tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen '2.Uluslararası Innoproject Proje Yarışması' 15 Nisan'da Akdeniz Üniversitesi'nde gerçekleştirilecek.

Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) ve ATSO çatısı altında faaliyetlerini sürdüren Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Antalya Genç Girişimciler İcra Kurulu'nun katkı sağladığı yarışmada, sürdürülebilen, inovatif, yenilikçi ve geliştirilebilen fikirlerin peşinde koşan öğrenciler destek almak için projelerini yarıştıracak.

İLK YILINDA İKİ PROJEYE YATIRIM ALMA ZEMİNİNİ HAZIRLAMIŞTI

Bu yıl Türkiye'nin çeşitli şehirlerinden 80 proje başvurusu alan Innoproject, gerçekleştirildiği ilk yılında iki projeye yatırım alma zeminini hazırlamıştı. Projelerini yarıştıran öğrencilere hem bir eğitim zemini hazırlamak hem de Türkiye'nin deneyimli yatırımcılarıyla buluşturmayı hedefleyen Innoproject Akdeniz 2016 yarışması, ATSO ve TOBB Antalya Genç Girişimciler Kurulu dışında, Antalya Organize Sanayi Bölgesi, Elektrik Mühendisleri Odası, TMOBB gibi kuruluşların da desteğini aldı.

GİRENLERE TOPLAM 19 BİN LİRA PARA ÖDÜLÜ VERİLECEK

Yarışmada Ar-Ge ve Teknoloji ile Girişimcilik ve E-Ticaret olmak üzere iki kategoride projelerini yarıştıracak öğrencilerden dereceye girenlere toplam 19 bin lira para ödülü verilecek. Birincilerin 5, ikincilerin 3 ve üçüncü olan projenin bin 500 lira para ödülü kazanacağı yarışmada gençler aynı zamanda projelerini yatırımcılara da sunma fırsatı bulacak. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Akdeniz Üniversitesi Türkiye Antalya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title