Haberler

    2. Uluslararası Ekonomi Yönetimi ve Pazar Araştırmaları Kongresi

    Birçok dünya ülkesinde olduğu gibi Türkiye açısından da önemli bir sorun haline dönüşmüş olan ekonomi sorunlarını ele alıp farklı açılardan değerlendirme imkan ve olanağına kavuşacağız.

    Birçok dünya ülkesinde olduğu gibi Türkiye açısından da önemli bir sorun haline dönüşmüş olan ekonomi sorunlarını ele alıp farklı açılardan değerlendirme imkan ve olanağına kavuşacağız. İstanbul Bilim ve Akademisyenler Derneğinin düzenlemiş olduğu kongremiz Kocaeli Wellborn  Hotel de gerçekleştirilecektir. 2'cisini düzenlemidiğimiz kongremiz  Ekonomik açıdan kurumsal ve bireysel sorunlar, ekonomik boyut, politik yaklaşımlar, sosyal bakış açısı, ekonomide alınması gereken önlemler, tüketici boyutu, sigortacılık ve risk, spor finansmanı, spor ekonomisi, tarım ekonomisi, uluslararası pazarlama ve pazarlama stratejileri, marka yönetimi, sağlık turizmi ve sağlık ekonomisi, kurumsal ve bireysel işletmecilik ile insan kaynakları gibi daha birçok alt konular üzerinde yapılan araştırmalara ve çözüm önerilerine değinilecektir. Alanında uzman ve ekonomi ve ekonomi yönetimi gibi daha birçok alanda literatüre katkı sağlamış, destek ve bilgi birikimi ile alana ışık tutan birbirinden değerli ulusal ve uluslararası bilim insanı aramızda bulunacak, kongremize destek verecektir. Umut ediyoruz ki! Kongremiz ve kongre içindeki oluşturulan platformlarda ortaya konan öneri ile çalışmalar bu alana ışık tutacaktır. Ayrıca yapılan çalışmaların ulusal ve uluslararası alanda fayda sağlaması için bilimsel destek sağlayan dergilerimizde yayınlanma imkan ve olanağı sunulacaktır. Şimdiden tüm katkı sağlayan bilim insanlarına, organizasyon içerisinde desteklerini esirgemeyen tüm kongre üyelerine, kurum ve kuruluşlara teşekkür eder kongrenin alana ve bilim dünyasına fayda sağlamasını temenni ederiz.

    KONGRE BAŞKANI

    Prof. Dr. Mustafa TALAS

    KONGRE EŞ BAŞKANLARI

    Doç. Dr. Ayhan AYTAÇ   -   Doç. Dr. Yener ATASEVEN

    Detaylar :

    İl : Kocaeli

    İlce : Başiskele

    Mekan : Wellborn Luxury Hotel

    Mekan Adresi : Sahil Mahallesi Cevher Dudayev Caddesi No: 53

    Başlangıç Saati : 24.03.2017 08: 00: 00

    Bitiş Saati : 25.03.2017 18: 00: 00

    Kategori : 2. ULUSLARARASI EKONOMİ YÖNETİMİ VE PAZAR ARAŞTIRMALARI KONGRESİ

    Tür : Kongre

    Ücretlimi? : Hayır

    Kaynak: Etkinlik.io / Kültür Sanat

    İstanbul Türkiye Kültür Sanat Haberler

    Bakmadan Geçme

    Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title