Haberler

2. Uluslararası Boğaziçi Film Festivali Devam Ediyor

Uluslararası Boğaziçi Sinema Derneği ve İstanbul Medya Akademisi'nin düzenlediği 2. Uluslararası Boğaziçi Film Festivali, film gösterimleri, atölye çalışmaları ve panellerle devam ediyor.

Uluslararası Boğaziçi Sinema Derneği ve İstanbul Medya Akademisi'nin düzenlediği 2. Uluslararası Boğaziçi Film Festivali, film gösterimleri, atölye çalışmaları ve panellerle devam ediyor.

Anadolu Ajansı'nın global iletişim ortağı olduğu festival kapsamında, Pelin Ekinci Kaya, Tarık Zafer Tunaya Kültür Merkezi'nde "Sinemada Yapım süreci", Semir Aslanyürek ise "Film Yönetimi ve Dramaturji" konulu atölye çalışması gerçekleştirecek.

Atlas Sineması'nda "Dervişin Notları", "Süt", "İda" filmleri ile UBSD Yapım Destek Fonu Yarışma Filmleri gösterilecek. Yarışma filmleri için daha sonra seyirci oylaması yapılacak.

Majestik Sineması'nda "Sonsuz Yol", "Sahte Kabadayı", "Eyvah Eyvah 3" ve "Cenneti Beklerken" filmleri, Tarık Zafer Tunaya Kültür Merkezi'nde ise "Umut", "Yüzde 12.29" ve "Boş Ayna" filmleri gösterilecek.

Türk sinemasının 100. yaşının da kutlanacağı festival, 28 Kasım'a kadar devam edecek. - İstanbul

Kaynak: AA / Güncel

Tarık Zafer Tunaya Anadolu Ajansı İstanbul Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title