Haberler

2. Türkiye Voleybol Şampiyonası Finalleri"

Şampiyonada, 16 takım bulunan 160 sporcu mücadele veriyor.

Eskişehir'de, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Çocuk Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından yetiştirme yurtları arasında düzenlediği "2. Türkiye Voleybol Şampiyonası Finalleri" devam ediyor.

Eskişehir Valiliği ve Eskişehir 2013 Türk Dünyası Kültür Başkenti Ajansı'nın da destek verdiği şampiyonaya, farklı illerde yapılan grup eleme maçlarında galip gelen 16 takım ve 160 sporcu katılıyor.

Atatürk Spor Salonu ve Kemal Unakıtan Spor Salonu'nda dün başlayan şampiyonada bugün, kadınlarda İzmir-Samsun, Niğde-Eskişehir, Sakarya- İstanbul, Erzurum-Konya, erkeklerde ise Erzurum-Burdur, İstanbul-Eskişehir, Muş-Amasya, Adıyaman-Aydın takımları karşılaştı.

Yarın ise kadınlarda İzmir-Eskişehir, Samsun-Niğde, Sakarya-Konya, İstanbul- Erzurum, erkeklerde Erzurum-Eskişehir, Burdur-İstanbul, Muş-Adıyaman, Amasya-Aydın takımları mücadele edecek.

Müsabakalar, 27 Haziran'da sona erecek.

Öte yandan turnuvaya katılan takımlara, maçlardan kalan zamanlarda Eskişehir'in kültürel ve tarihi yerleri gezdiriliyor. - Eskişehir

Kaynak: AA / Yerel

Eskişehir İstanbul Erzurum Türkiye Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title