Haberler

2 Tuğgeneral ve 2 Vali Yardımcısı Tutuklandı

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : Zanlıların adliyeye çıkartılması FETÖ'nün darbe girişimi Kars'ta gözaltına alınan 14. Mekanize Piyade Tugay Komutanı Tuğgeneral Avcı ve 9. Komando Tugay Komutanı Tuğgeneral Yetkin ile Kars Vali Yardımcıları Ünal ve Karakaya'nın da aralarında bulunduğu 12 zanlı tutuklandı Kars'ta, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimi kapsamında, Kars'ta gözaltına alınan 2 tuğgeneral ve 2 vali yardımcısının da aralarında bulunduğu 12 zanlı tutuklandı.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Zanlıların adliyeye çıkartılması FETÖ'nün darbe girişimi

Kars'ta gözaltına alınan 14. Mekanize Piyade Tugay Komutanı Tuğgeneral Avcı ve 9. Komando Tugay Komutanı Tuğgeneral Yetkin ile Kars Vali Yardımcıları Ünal ve Karakaya'nın da aralarında bulunduğu 12 zanlı tutuklandı

Kars'ta, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimi kapsamında, Kars'ta gözaltına alınan 2 tuğgeneral ve 2 vali yardımcısının da aralarında bulunduğu 12 zanlı tutuklandı.

Kars Cumhuriyet Başsavcılığınca FETÖ darbe girişimine ilişkin başlatılan soruşturma kapsamında gözaltına alınan 14. Mekanize Piyade Tugay Komutanı Tuğgeneral Ali Avcı, 9. Komando Tugay Komutanı Tuğgeneral Murat Yetkin, Kars Vali Yardımcıları Adem Ünal ve Ali Karakaya ile 6 rütbeli asker ve 2 emniyet personel, savcılık sorgularının ardından nöbetçi sulh ceza hakimliğine sevk edildi.

Zanlılar, "darbeye teşebbüs" suçunda tutuklandı.

Kaynak: AA / Güncel

Murat Yetkin Karakaya Kars Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title