Haberler

2. Siirt Kitap Fuarı'na Çocuk İlgisi

Siirt Valiliği'nce düzenlenen 2. Siirt Kitap Fuarı'nın beşinci gününde, çocuklar fuara yoğun ilgi gösterdi.

Siirt Valiliği'nce düzenlenen 2. Siirt Kitap Fuarı'nın beşinci gününde, çocuklar fuara yoğun ilgi gösterdi.

Vefa Yayın Grubu Pazarlama Koordinatörü Sait Giray, yaptığı açıklamada, çocukların kendileri için hazırlanan hikaye, roman, boyama ve eğlenceli oyun kitapları stantlara büyük rağbet gösterdiğini söyledi.

Çocukların, geçmiş yıllara göre kitaplara karşı ilgisinde bir artış gözlendiğini ifade eden Giray, "Çocuklar genellikle yap boz, boyama kitaplarını daha çok tercih ediyorlar. Biz biraz kitaplara yönlendiriyoruz ama çocuklar demek ki daha doyamamışlar. Maalesef buranın biraz böyle bir özelliği var; ama yavaş yavaş ilerleyen zamanlarda kitaba da yöneliyorlar" dedi.

Giray, para kazanmak için değil doğudaki kültürel etkinliklere katkı sunmak için fuara katıldıklarını belirterek, güçlü organizasyondan dolayı Siirt Valiliği'ne teşekkür etti.

Fuara gösterilen ilgiden memnun kaldıklarını anlatan Giray, şöyle dedi:

"Biz buraya hizmet amacı ile geldik. İş olsun olmasın buraya gelmemiz gerekiyordu. Bizim amacımız Siirt'te bu kültürel faaliyetleri oluşturmaktır. Bazı şeyleri her zaman maddi olarak düşünmemiz lazım."

Kaynak: AA / Yerel

Siirt Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title