Haberler

2. Radyo Oskarları

Radyoculuk alanında 20 branşta verilecek 2. OYDAR Radyo Oskarları Ödülleri için oylama 1 Nisan'da başlayacak.

Radyoculuk alanında 20 branşta verilecek 2. OYDAR Radyo Oskarları Ödülleri için oylama 1 Nisan'da başlayacak. Ödül töreni, 6 Mayıs'ta Cemal Reşit Rey Konser Salonu'nda yapılacak.

Fonex Kozmetik'in sponsorluğunda Beykoz Belediyesi, İyi İşler ve Ulusal Radyo Platformu'nun (OYDAR) katkılarıyla müzik sektörüne katkıda bulunan radyocuları teşvik etmek ve başarıları ödüllendirmek amacıyla düzenlenen 2. OYDAR Radyo Oskarları Ödülleri, Beykoz Belediyesi Sosyal Tesisleri'nde tanıtıldı.

Toplantıya, Beykoz Belediye Başkan Yardımcısı Muharrem Kaşıtoğlu, Ulusal Radyo Yayıncıları (URYAD) Derneği Başkanı İlhan Uzundurukan, Radyo Televizyon Yayıncıları Meslek Birliği (RATEM) Başkanı Yusuf Gürsoy, OYDAR Genel Koordinatörü Erkut Aktaş, sanatçılar Hakan Peker, Görkem Durmaz, Muhammet Türkmen, Abdullah Şahin, radyoların temsilcileri ve sanatçılar katıldı.

OYDAR Genel Koordinatörü Erkut Aktaş, toplantıda yaptığı konuşmada, 2. OYDAR Radyo Oscarları ile Türkiye'nin en büyük ödül töreni organizasyonu olarak yeniden yola çıktıklarını söyledi.

Özellikle sektör içinde gerçek anlamda ses getirecek, radyonun vizyonunu yükseltecek bir ödül organizasyonu olan Radyo Akademi Ödülleri'nde herkesin 1 kez sadece facebook üzerinden oy kullanma hakkı olacağını belirten Aktaş, "Oylama 1 Nisan'da başlayıp, 1 Mayıs'ta bitecek. Ödül töreni, 6 Mayıs'ta Cemal Reşit Rey Konser Salonu'nda yapılacak. 20 branş içine genel yayın yönetmenlerinden reklam verenlere kadar farklı kategorileri dahil ettik. Bugün buraya gelen ve bize destek veren herkese teşekkür ediyorum." dedi.

Türkiye "En İyi Radyo" ve "Radyocuları" seçilecek

Beykoz Belediyesi Başkan Yardımcısı Muharrem Kaşıtoğlu, radyocuları "İstanbul Boğazı'nın incisi" Beykoz'da ağırlamaktan duydukları mutluluğu dile getirdi.

Radyocuları, "Türkiye'nin önde giden insanları" olarak tanımlayan Kaşıtoğlu, "Radyoculuk son yıllarda oldukça gelişti. Çok anlamlı işler yapan siz radyocuların ödüllendirilmesi de ayrıca önemli. Bizler de Belediye Başkanımız Yücel Çelikbilek'in öncülüğünde radyoculara ve bu tarz organizasyonlara destek olmaya devam edeceğiz. Ödül töreninin hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum." diye konuştu.

URYAD Derneği Başkanı İlhan Uzundurukan, ödüllerin, radyocular için çok önemli ve gurur verici olduğuna değinerek, herkese hayırlı ve uğurlu olmasını diledi.

Programın ardından katılımcılara çeşitli hediyeler takdim edildi.

Kategoriler

2. OYDAR Radya Oskarları Ödülleri kapsamında, Yılın Ulusal Türkçe Müzik Radyo İstasyonu, Yılın Ulusal Yabancı Müzik Radyo İstasyonu, Yılın Bölgesel-Yerel Türkçe Müzik Radyosu, Yılın Bölgesel-Yerel Yabancı Müzik Radyosu, Yılın Tematik Radyosu, Yılın Haber Radyosu, Yılın Radyo Haber Spikeri, Yılın Radyo Genel Yayın Yönetmeni, Yılın Radyo Müzik Direktörü, Yılın Ulusal Radyo Programcısı, Yılın Bölgesel-Yerel Radyo Programcısı, Yılın Radyo Showmani, Yılın Kültür Sanat Programı, Yılın Üniversite Radyosu, Yılın İnternet Radyosu, Yılın Radyo Portalı, Yılın Radyo Konuk Programı, Yılın Radyo Reklam Spotu, Yılın Radyo Prodüksiyon Ekibi, Yılın Alternatif Tematik Spor Radyosu ödüllendirilecek.

Kaynak: AA / Güncel

Türkiye Beykoz Fonex Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 25 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Ziraat Türkiye Kupası ikinci maçlar ne zaman? ZTK rövanş maçları ne zaman oynanacak? Muhtarlıklar kalkıyor mu? Türkiye'de kaç muhtar var, maliyeti ne kadar?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title