Haberler

2 Proje Daha İptal

Hande Ataizi'nin iş hayatı üzerinde şu sıralar yine kara bulutlar dolaşıyor. Ünlü oyuncu arka arkaya önce "Sev Kardeşim" dizisindeki rolünden oldu, ardından da "Pişşti" programındaki yerini Ajda Pekkan'a kaptırdı.

Kanal D'nin reyting rekorları kıran dizisi "Sev Kardeşim"deki kaymakam rolüyle çıkışa geçen Hande Ataizi'nin planları altüst oldu. İddiaya göre Ataizi, dizinin yeni bölümlerinde rol almak için bölüm başı ücretinin 25 bin YTL'ye çıkarılmasını istedi. Ancak Ataizi'nin bu isteği, yapımcı firma tarafından reddedildi ve anlaşma feshedildi.

2 proje daha iptal

Hande Ataizi'nin, Cem Davran'la birlikte sunduğu "Bunu Yayında Söyle" adlı program da, reyting alamadığı gerekçesiyle rafa kaldırıldı. Tüm bu sorunlarla uğraşan Ataizi, "Pişşti"deki sunuculuk görevini de Ajda Pekkan'a kaptırdı. "Pişşti" için bölüm başı 25 bin YTL istediği öğrenilen Ataizi'ye yapımcı firma red yanıtı verdi. Ataizi yerine Pekkan'la çalışan "Pişşti"nin yapımcısı Abdullah Oğuz, "Aramızda para pazarlığı bittikten sonra kendisine açtığımız davayı geri almamızı isteyince kendisiyle çalışmama kararı aldık" dedi.

Yağmurdereli, konuyla ilgili şunları söyledi: "Doğru, Hande diziden ayrıldı. Ama bütçede anlaşamadığımız için ayrılmak istemesi gibi bir durum söz konusu değil. Ayrıca Hande bizimle çalışmayı çok istiyordu. Maalesef ikimiz bazı konularda anlaşamadık. Anlaşmazlığımızın iddia edildiği gibi parayla pulla hiç alakası yok. Detaylara giremem. Çünkü birbirimiz hakkında beyanatta bulunmayacağımıza dair bir anlaşma yaptık. Anlaşmayı bozan 100 bin dolar ödeyecek. O yüzden Hande gibi ben de susacağım."

Kaynak: Gecce / Magazin

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title