Haberler

İstanbul'da 2 Polisi Vuran Saldırgan, Tencereden Miğfer Takıp Zırh Giymiş!

Güncelleme:

Arnavutköy'de bir polisi şehit eden ve emniyet müdürünü yaralayan saldırganın, çatışmaya hazırlıklı olduğu ortaya çıktı.

İstanbul Arnavutköy'de önceki gün meydana gelen olayda, bir uyuşturucu satıcısıyla polis arasında çatışma çıkmıştı. Çatışmada polis memuru Ayhan Ölçer şehit olurken, yapılan anonslar üzerine olay yerine giden İlçe Emniyet Müdürü Aykut Korkmaz da bacağından yaralanmıştı. Saldırgan ise Özel Harekat Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından vurularak öldürülmüştü.

İÇİNE SÜNGER KOYMUŞ

Olayla ilgili İstanbul Emniyeti'ne bağlı Asayiş Şube Müdürlüğü soruşturma başlattı. Olay yerinde yapılan incelemede ilginç detaylara ulaşıldı. Saldırganın, çatışmaya girmeden önce, ortaçağı andıran özel bir zırh giydiği tespit edildi. Şüphelinin başına da içerisine sünger yapıştırılan tencereyi taktığı anlaşıldı. Saldırganın zırhında birkaç tane kurşun darbesi görüldü. 4 merminin zırhı delip Seyithan Genç'i öldürdüğü anlaşıldı.

"SUÇLULAR KARŞILARINDA TÜRK POLİSİNİ BULACAK!"

Çatışmada şehit olan polis memuru Ayhan Ölçer, dün gözyaşları içinde toprağa verildi. Arnavutköy İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde yapılan törende konuşan İstanbul İl Emniyet Müdürü Mustafa Çalışkan, Ölçer'in çevresinde çok sevilen bir isim olduğunu belirterek menfur saldırıyı kınadı ve "Hainler, hırsızlar ve suç şebekeleriyle mücadelemiz devam edecek. Bunlar karşılarında Türk polisini bulacaklar" dedi. Törene Vali Şahin, Kara Kuvvetleri Komutanı Salih Zeki Çolak ile Emniyet Müdürü Çalışkan'ın yanı sıra şehidin annesi Mediha, babası İsmet, ağabeyleri Mustafa ve Ercan, eşi Elif Ölçer ile çocukları, Arnavutköy Kaymakamı Kasım Fikret Dayıoğlu, Belediye Başkanı Ahmet Haşim Baltacı, meslektaşları ve çok sayıda vatandaş katıldı.


O GECEKONDU YIKILDI

Çatışmanın yaşandığı gecekondu, polisin incelemelerinin bitmesinin ardından yıkıldı. Duvarlarda çok sayıda kurşun izi olduğu görüldü. Yıkımın ardından gecekondudan geriye parçalanmış eşyalar ve moloz yığını kaldı.


EMNİYET AMİRİNİN KAHRAMANLIĞI

Olayla ilgili yapılan soruşturmada İlçe Emniyet Müdürü Aykut Korkmaz'ın nasıl yaralandığı da anlaşıldı. İddiaya göre, çatışma başladıktan hemen sonra telsizle "Arkadaşımız yaralandı" anonsu yapıldı. Olay yerine yakın olan İlçe Emniyet Müdürü hemen adrese ulaştı. Yaralanan polisin içeride kaldığını ve kan kaybettiğini öğrenince binaya girmeye çalıştığı ve o sırada saldırganın silahından çıkan kurşuna hedef olduğu ortaya çıktı. Emniyet amirinin hayati tehlikeyi atlattığı, ancak yoğun bakımda tutulduğu açıklandı. (Kaynak: Vatan)

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Mustafa Çalışkan Arnavutköy İstanbul Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu'nun yüksek lisansı sahte çıktı! Elif Aslı Yıldız istifa etti mi? Yüksek lisansı sahte mi çıktı? Erinç Sağkan kimdir? Halk Tv konuğu Erinç Sağkan kaç yaşında, nereli? Erinç Sağkan biyografisi! Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kimdir? Patiswiss CEO'su Elif Aslı Yıldız istifa etti mi? Elif Aslı Yıldız kaç yaşında, nereli? Hıdırellez nedir? Hıdırellez günü ne yapılır? Hıdırellez kutlamak günah mı? Üsküdar - Samandıra Metro Hattı'nda ne oldu? Metrolar çalışıyor mu? İSKİ BARAJ DOLULUK ORANI 2024: İstanbul barajlarında son durum nedir? Baraj doluluk oranı seviyesi yüzde kaç? Kocasını terk edip üvey oğluyla kaçtı! Üvey oğluyla kaçan kadın ne dedi, olay ne? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? 24 NİSAN TV YAYIN AKIŞI | Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV Hıdırellez ritüelleri nedir 2024? Hıdırellez ne zaman, hangi tarihte kutlanır? Hıdırellez dileği nasıl yapılır? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 24 Nisan Çarşamba Survivor yeni bölüm! Gelinim Mutfakta CANLI YAYIN | 24 NİSAN GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU! Gelinim Mutfakta yeni bölüm İZLE! MÜGE ANLI CANLI İZLE! 24 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? Şevket Çoruh Arka Sokaklar dizisinden neden ayrıldı? Mesut Komiser Arka Sokaklar'a dönecek mi? AZ ÖNCE DEPREM NEREDE OLDU SON DAKİKA! AFAD Kandilli Rasathanesi son depremler 24 Nisan!
title