Haberler

2'nci Olan Engelli Enes, 1'inci Olamadığı Için Ağladı

2'nci olan engelli Enes, 1'inci olamadığı için ağladıKARABÜK Üniversitesi'nde düzenlenen Özel Olimpiyatlar Bölge Oyunlarında 50 metre koşusunda 2'nci olan 16 yaşındaki Enes Güvenç, 1'inci olmadığı için gözyaşı döktü.

2'nci olan engelli Enes, 1'inci olamadığı için ağladı

KARABÜK Üniversitesi'nde düzenlenen Özel Olimpiyatlar Bölge Oyunlarında 50 metre koşusunda 2'nci olan 16 yaşındaki Enes Güvenç, 1'inci olmadığı için gözyaşı döktü.

Özel Olimpiyatlar Türkiye ve Karabük Üniversitesi'nin düzenlediği Özel Olimpiyatlar Bölge Oyunları, kampüs içerisindeki Prof. Dr. Burhanettin Uysal Ay Yıldızlı Stadı'nda yapıldı. 92 özel ve partner sporcu, atletizm ve karma futbol branşlarında mücadele etti. 50 metre koşusunda 2'nci olan Enes Güvenç, piste yatarak gözyaşı döktü. Güvenç, kendisini ayağa kaldırarak teselli etmeye çalışanlara sarılarak, "Ben 2'nci oldum, 1'inci olamadım, tekrar yarışalım" dedi. Hocalarının "1'inci oldun, sana altın madalya vereceğiz" dediği Güvenç, "Hayır, ben birinci olamadım" diyerek gözyaşı dökmeye devam etti. Uzun bir süre sonra boynuna altın madalyasını takan Güvenç, "Rakibimi geçtim. Hiç durmadım, koştum, koştum ve birinci oldum" dedi.

Etkinlik sırasında sporcular Ankara havası oynayarak eğlendi. Özel Olimpiyatlar Ülke Direktörü Didem Ünsür, "Özel çocuklarımızı sosyal hayatın içine çekebilmek amacıyla düzenlediğimiz etkinlikler Karadeniz Bölge Oyunları ile devam ediyor. Çocuklarımızın yaşıtlarıyla kaynaştıkları, birlikte yarışıp yine beraberce kazanmanın mutluluğunu yaşadıkları bir ortam yaratmaktan dolayı mutluyuz. Ailemiz her geçen gün büyüyor. Ortak amacımız, onlar hakkındaki önyargıları yıkıp aslında aralarında hiçbir fark olmadığını göstermek. Bu çocuklarımız kendilerine fırsat verildiği takdirde hayatı ve oyunu nasıl birlikte güzelleştirdiklerini kanıtlıyorlar. Hem kendileri mutlu oluyor hem de bize gelecek için umut veriyorlar" diye konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Burhanettin Uysal Türkiye Karabük Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title