Haberler

2. Minikler Balkan Güreş Şampiyonası

Türkiye Güreş Federasyonu tarafından Yıldırım Belediyesinin katkılarıyla düzenlenen 2. Minikler Balkan Güreş Şampiyonası, Bursa'da başladı.

Türkiye Güreş Federasyonu tarafından Yıldırım Belediyesinin katkılarıyla düzenlenen 2. Minikler Balkan Güreş Şampiyonası, Bursa'da başladı.

Yıldırım Belediyesi Yunus Emre Spor Kompleksi'nde düzenlenen şampiyonada, Türkiye'nin yanı sıra Slovenya, Yunanistan, Arnavutluk, Romanya, Bulgaristan, Bosna Hersek, Makedonya, Kosova ve Moldova'dan 243 sporcu mücadele edecek.

Açılış töreninde konuşan Bursa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Süleyman Şahin, ilçenin son iki yılda çok önemli spor organizasyonlarına ev sahipliği yaptığını söyledi.

Şahin, 24 yıl aradan sonra başlatılan Balkan Güreş Şampiyonası'nın hayırlı olmasını temenni ederek, "Bursa, spor ve gençlik altyapısıyla, tesisleşmesiyle her geçen gün ulusal ve uluslararası organizasyonlara ev sahipliği yapmasıyla spor kenti haline geldi." diye konuştu.

Açılışa, Türkiye Güreş Federasyonu Başkan Vekili Mustafa Fidan, Bursa Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Abdülkadir Karlık, Yıldırım Belediyesi Başkan Vekili Fatih Polat, ülkelerin temsilcileri ve sporcular katıldı.

Şampiyona, 16 Ekim Pazar günü sona erecek.

Kaynak: AA / Spor

Süleyman Şahin Yunanistan Slovenya Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title