Haberler

İstanbul'da 2 Milyon Dolarlık Döviz Vurgunu!

Güncelleme:

Zeytinburnu'nda çevre esnafı ve yabancı uyruklu şahıslardan kar payı karşılığında yaklaşık 2 Milyon dolarlık döviz aldığı iddia edilen döviz bürosu sahibi kayıplara karıştı. Döviz bürosuna gelip kapalı olduğunu fark eden vatandaşlar olayın şokunu üzerinden attıktan sonra savcılığa akın etti.

DÖVİZLERE ALDI, KAYIPLARA KARIŞTI

Alınan bilgiye göre olay, Zeytinburnu 58. Bulvar üzerinde yer alan bir döviz bürosunda meydana geldi. İddiaya göre iş yeri sahibi Zekeriya Ö., 15 yıllık esnaflığı aracılığıyla çevreye güven verdi. Ardından başta çevrede deri ve tekstil olmak üzere diğer iş adamlarıyla birlikte bazı yabancı uyruklu kişilerden kar payı karşılığında altın ve döviz topladı. Yatırdıkları döviz ve altınları geri almak veya kar payını istemek üzere iş yerine gelen vatandaşlar iş yerinin kapalı olduğunu fark etti.


SOLUĞU SAVCILIKTA ALDILAR

İş yeri sahibi Zekeriya Özkar'ın telefonlara çıkmaması üzerine dolandırıldıklarını anlayan vatandaşlar soluğu savcılıkta aldı. Mağdurlar iş yeri kepengi üzerine "Döviz mağdurları 20 kişi toplanıp savcılığa gitmemiz ve avukat tutmamız lazım" yazarak diğer mağdurlarla birlikte hukuk savaşı başlattı. İş yerinin önünde toplanan bazı mağdurlar ise yaşadıkları olayın şaşkınlığını üzerinden atamadıklarını belirtti.

"32 BİN TL VERDİM AMA HİÇ PARA KAZANMADIM"

Mağdurlarından Turgut Kurtulmuş çok sıkıntılı günler yaşadıklarını belirterek, "Döviz bürosu iki gündür kapalı. Bekliyoruz, Allah'ın izniyle onu yakalamaya çalışıyoruz. Kar payı karşılığında çalışıyordu. 32 bin TL verdim ama hiç para kazanmadım. Devletimize başvurduk, savcılığa gittik. Sonucunu almaya çalışacağız" dedi.


"TELEFONUNA ULAŞILAMIYOR"

Döviz bürosunun kiracısı olduğunu belirten Mehmet Develi ise, "Kendisi bizim 5 yıldan beri kiracımızdı. Bu güne kadar ödemelerinde herhangi bir aksama olmamıştı. Fakat şimdi biz de mağdur olduk. Bizim kiramız var sadece alacağımız başka bir şeyimiz yok. Kendisinin telefonuna ulaşılamıyor" diye konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Zeytinburnu 3. Sayfa Güncel Haberler

500

Yorumlar (78)

MİLLETİMİZ HAK EDİYOR )):

MİLLETİMİZ KOYUN LAKABINI HAKKIYLAN HAK EDİYOR :)))YEMİN EDİYORUM BU MİLLETE KOYUN DERSEK KOYUNA HAKARET OLUR KOYUN BİLE BU KADARINI YAPMAZ BENCE :))BİZİM BURDA AKP Lİ ZARRAFIN BİRİSİ YAPMIŞ MİLLETTEN ALTINLARI TOPARLAMIŞ YÜKSEK KAR PAYI İLE BİR GÜN DEDİLER ZARRAF KAÇMIŞ NE OLMUŞ FELAN DEDİLER MİLLETİ DOLANDIRMIŞ GİTMİŞ DEDİM HELAL OLSUN KOYUNLAR HAK ETMİŞ DEDİM BU MÜSLÜMANLIK AYAĞI İLE BATMAYAN NE KALDI ÜLKEMİZ BİLE BATTI FARKINDA DEĞİLİZ. .

26
2
yanıtYanıtla
vatandaşMobil-ANDROID:

lan çinmalı çakma müslümanlar bir akrabanız arkadaşınız 1000 lira borç istese yok çekip keşke dün isteseydin yalanını patladırdınız oh iyi olmuş eline sağlık

28
0
yanıtYanıtla
yeşil:

işte tipik bir malsın ulan akrabımız bizi hortumluyor en çok . . .

yanıt1
yanıt5
Vanlı keko:

Benden tavsiye . Evlerinize gidin buzdolabından birer bardak buz gibi su için iyi gelir.

26
0
yanıtYanıtla
R.ERLER.:

Heee bİrde (Allahın izniyle bulacağız diyorlar. Adam paralarla öyle bekliyor sanki. Faize verirken Allah danmı izin aldınız. Bunların enaz yarısı abdestli ve namazlıdır. Ama faizi vede avantayıda çok severler.

22
1
yanıtYanıtla
FAİZCİLER AYAZDA KALMIŞ:

ÇOK İYİ OLMUŞ. KAR PAYI ALIYRLARMIŞ, DÜPEDÜZ FAİZCİSİNİZ SİZ ŞİMDİ MAĞDUR EDEBİYATI YAPMAYIN. ADAM DA SİZİN PARANIZI HATUNLARLA ÇATIR ÇATIR YER ARTIK. AVANAK PARASI TATLI DA OLUR :)

19
0
yanıtYanıtla
DXWM:

O KADAR DÖVİZ NE ARİYORMUŞ BANKAMİ ORASİ ÇOK GARİP BİR ÜLKEUİZ

18
0
yanıtYanıtla
SESSİZGEMİ:

Bİ FAKİRE BEŞ KURUŞ SADAKA VERMEZLER KAR PAYIYMIŞ PÖHHH ! ALIN SİZE PAY:))))

17
0
yanıtYanıtla
bay bay:

Turkiye enayii cennetii

16
0
yanıtYanıtla
eyü:

az sütten çok tereyagı istiyorlar kısaca bankanın faizi düşük geldi hadi daha fazla para şimdi ne olacak devletmi karşılayacak kendi düşen aglamaz beyler

16
0
yanıtYanıtla
Tüm 78 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title