Haberler

2 Metrelik Yılanları Öldürüp Poz Verdi

Güncelleme:

Şanlıurfa'nın Bozova ilçesinde tarlasına giren 2 metre uzunluğunda 2 yılanı öldüren İbrahim Y., daha sonra yılanlarla poz verdi.

TAŞ VE SOPALARLA BAŞINI EZDİ

Bozova ilçesine bağlı Çakmaklı Mahallesi'nde tarlada çalışan çiftçi İbrahim Y., 2 metre boyundaki 2 yılanı taş ve sopalarla başını ezerek öldürdü. Çocuklarına ve hayvanlara zarar verebileceği endişesiyle yılanları öldüren İbrahim Y., daha sonra 2 yılanı eline alarak, poz verip fotoğraf çektirdi.

Öte yandan havaların ısınmaya başlamasıyla birlikte bölgede çok sayıda yılan ve akrep görüldüğü öğrenildi.

Kaynak: Haberler.com / Yaşam

Şanlıurfa Bozova Yerel Yaşam Haberler

Bakmadan Geçme

Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi? Survivor Aysu Keskin kimdir? Aysu Keskin kaç yaşında, nereli? Berat Kandili ne zaman 2024? Berat Gecesi hani güne denk geliyor? Berat Kandili'nde oruç tutulur mu, hangi ibadetler yapılır? Mesut Turan kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Çukurca Belediye Başkan adayı Mesut Turan kaç yaşında, nereli? Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır?
500

Yorumlar (19)

Mustafa Durmaz:

sonra tarla faresinden kurtulamıyorum deyip ilaca dünyanın parasını ver,

38
1
yanıtYanıtla
Aylin:

Cahil, yilaninda dogaya faydasini bir bilsen belki yapmazdin. Yakinda hasareler tarlani basarsa, ondan SONRA da ciyak ciyak bagirsin dövlet tarlama bahmiy

16
14
yanıtYanıtla
HAMZA DAĞLI:

Geri zekalı birde poz vermiş iyi bir şey yapmış gibi yurdumda zehirli yılan fazla yok. fareleri yiyordu senden ekmek aşmı istedi. öküz.

22
8
yanıtYanıtla
exper:

abartıya bak o yılan 2 metreyse adam kaç metre

27
0
yanıtYanıtla
cem tuna:

Yılan zehirli bir tür mü? Şayet zehirli bir tür ise neden öldürdün? Kaldı ki zehirli bir tür olsa bile başka yöntemler ile uzaklaştırılabilir. Sonra tarlanı fareler basıp ekinlerine zarar verirse ağlama. . . Sen ve senin gibilere müstehak. . .

19
5
yanıtYanıtla
cem tuna:

''Şayet zehirli bir tür değilse neden öldürdün?'' yazacaktım yanlış yazmışım. Düzeltmiş olayım. .

yanıt5
yanıt0
Fırat:

öldürdün de eline ne geçti geri zekalı.

12
11
yanıtYanıtla
.........:

AYIP BE NE KADAR ACIMASIZ VE CAHİL BİR ÜLKEYMİŞİZ MEĞER.

18
4
yanıtYanıtla
vatandaş:

gelecek sene tarlandaki farelerde senin başını yer artık

15
2
yanıtYanıtla
mstf43:

2 metreymiş adamın boyu 1 70 olsa yılanlar adamdan biraz uzun olsa olsa 1 80 dir yalan dedin mi diz boyu abartmışlar

15
1
yanıtYanıtla
Tüm 19 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title