Haberler

2. Kattan Atlayan Hırsızlık Şüphelisinin Kolu Kırıldı

Güncelleme:

Adana'da hırsızlık için girdiği evin sahibiyle karşılaşıp yakalanmamak için 2'nci kattan atladığı iddia edilen şahıs, beton zemine düştü.

Adana'da hırsızlık için girdiği evin sahibiyle karşılaşıp yakalanmamak için 2'nci kattan atladığı iddia edilen şahıs, beton zemine düşüp, sol kolunu kırdı.

Olay, dün akşam merkez Seyhan İlçesi'nin Emek Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre hırsızlık, kilitlenerek muhafaza altına alınmış eşyanın çalınması ve konut dokunulmazlığını ihlal suçlarından poliste çok sayıda kaydı bulunan şahıs, bir apartmanın yağmur suyu borusundan tırmanarak 2'nci kata çıktı. Balkondan içeri giren şahıs, çalacak malzeme aramak için odaları dolaşırken, ev sahibi uyandı.

Ev sahibiyle burun buruna gelen şüpheli, yakalanmamak için 2'nci kat balkonundan atladı. Yere düşerken dengesini kaybedip betona çarpan şahsın sol kolu kırıldı. Karanlıktan yararlanan şüpheli, olay yerinden kaçtı. Vatandaşlar da durumu polise bildirdi. İhbar üzerine harekete geçen polis ekipleri, şüpheliyi kısa süre sonra gözaltına aldı. Şahsın, hastaneye götürülerek kırık kolu tedavi ettirildi.

İfadesinin ardından adliyeye sevk edilen şahıs, tutuksuz yargılanmak üzere serbest kaldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Seyhan Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title