Haberler

2. El Araç Alan Herkese Avrupa'ya Uçak Bileti Bedava

Güncelleme:

Türkiye'nin en büyük ikinci el oto pazarı İstanbul Park Oto Pazarı, araç alanlara iki kişilik Avrupa'ya gidiş-dönüş uçak bileti kampanyası başlattı.

2.200 dönümlük İstanbul Park kompleksinin içerisinde 70 dönüm alan içinde yer alan İPOP'tan 1 Ekim ile 31 Aralık tarihleri arasında otomobil alan herkes çekilişsiz kurasız Avrupa'ya gidiş-dönüş 2 kişilik uçak bileti kazanıyor.

KAMPANYA 1 EKİM-31 ARALIK ARASI GEÇERLİ

İstanbul Park Oto Pazarı (İPOP) Satış ve Pazarlama Direktörü Cevat Kabataş "1 Ekim-31 Aralık 2015 tarihleri arasında araç alan herkes 1 yıl boyunca herhangi bir tarihte 2 kişilik Avrupa seyahati kazanacak. Üstelik bu seyahatlerin konforlu geçmesi konusunda da çalışmalarımız var. Yapılacak olan rezervasyonların %90'ı Star Alliance üyesi havayolları ile gerçekleştirilecek." dedi

ARAÇLARDA FİYAT SINIRLAMASI YOK

İPOP'ta müşterileri için bundan sonra da pek çok sürpriz kampanyaya imza atacağının altını çizen Cevat Kabataş, "Amacımız ve ilk hedefimiz müşterilerimizin buradan mutlu ayrılması. Bu amaçla da bu ve benzeri kampanyalar yıl boyunca devam edecek. Bu kampanyanın en güzel tarafı ise marka, fiyat, model gibi sınırlamalarla müşterilerin kısıtlanmaması. Biz herkese eşit mesafede duruyoruz. En lüks aracı alan da en uygun fiyatlı aracı alan da bu kampanyadan faydalanacak." dedi

1 YIL SÜRESİNCE İSTENİLDİĞİNDE KULLANILACAK

Kampanyada bir ay, on gün gibi zaman kısıtlamasının da olmadığını vurgulayan Kabataş "Başvuru konusunda da müşterilerimizi sıkıştırmıyoruz. Aracını aldıktan sonra 30 günlük bir zaman tanıyoruz. 30 gün içerisinde tatil planını yapan müşterimizi ilk başvurusundan 6 hafta sonra tatile yollayabiliyoruz. Bu 6 haftalık süre zarfında pasaport, vize ve diğer hazırlıklarını yapabiliyorlar. Müşterilerimiz hem güvenilir bir ortamda araçlarını satın alacaklar hem de Londra, Paris, Roma, Amsterdam gibi marka şehirlere 1 yıl içinde seyahat edebilecekler. İPOP'tan araç satın alan müşterilerin kampanyadan faydalanabilmek için sadece şase numarası ve kendilerine verilecek olan olan özel kod ile www.ipopucuruyor.com başvurmaları yeterli olacaktır. Yine kampanya ile ilgili tüm detaylar bu siteden öğrenilebilecek." dedi.

İPOP AİLE OTO PAZARI OLDU

İPOP'un eksikliklere cevap veren bir proje olduğunun altını çizen Kabataş, "Bizler pazarın ön araştırmasını yaparken en önemli tespitimiz ailecek gezilecek bir ortamın olmadığıydı. Bu nedenle İPOP olarak bütün etkinlik ve kampanyalarımızda ailelere yönelik uygulamalar kurguluyoruz. Çünkü bu tür tüketimlerde artık bir kişinin değil tüm aile fertlerinin görüşü önemli oluyor. Eşler bir araç alırken birbirlerinin fikirlerini, hatta çocuk varsa çocuklarının fikirlerini almak istiyorlar. Ailelerin kendilerini güvende hissettiği, güvenli ve kaliteli bir ortam yarattığımız için çok mutluyuz. Araç alırken aile bireylerinin araçları test edeceği alanlar kurguladık. Çocukların ve eşlerin dinlenebileceği, rahatça zaman geçirebileceği tesisleri oluşturduk." dedi

"BEĞENMEZSEN 10 GÜN İÇİNDE ARACI GETİR"

"10 gün içerisinde aracı beğenmezsen geri getir" kampanyasının insanlar için büyük bir güven kaynağı olduğunu vurgulayan Kabataş "Bırakın ikinci eli sıfır araçta bile değişim garantisi yoktur. Sıfır sektöründe ancak çok ciddi bir sorun varsa değişim söz konusudur. Oysa biz garantili ve ekspertizi yapılmış 2. El araçlarda kayıtsız şartsız değişim garantisi veriyoruz. Müşteri aldığı aracı 10 gün içerisinde değiştirmek isterse ve 2 bin kilometreden fazla kullanım yapmadıysa ya da araca herhangi bir zarar vermediyse alım yaptığı aracı beğendiği farklı bir araçla bir kereliğine değişim yapabilecek. Bu uygulama sektörde bir ilk." dedi


Kaynak: Haberler.com / Ekonomi

İstanbul Park Kabataş Star Otomobil Ekonomi Ekonomi Ekonomi Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500

Yorumlar (4)

ismet yıldırım:

Adamların yaptığı kampanya diğer oto simsarlarını o kadar rahatsız etmiş ki internetten trolliği başlamışlar. Motoru bitik arabayı sat, adamın emeğini hiç niyetine say, sonra adam gibi bu işi yapan çıkınca çamur at. Bence devlet bu işe el atmalı kurumsal olmayan nekadar oto simsarı varsa kapatmalı.

3
0
yanıtYanıtla
Mert Tuğrul:

Öncelikle oto pazarı pistin üzerinde değil, otopark alanın da, ikincisi adamlar buraya her yıl 10 Milyon Dolar para ödüyorlar ve pisti yapan da kuran da artık yarışlar için destek vermiyor, adamlarda para kazanmak için ne yapsınlar başka. F1, MotoGP vb. İçin hükümet destek vermezse Nasıl olacak. Türkiye yi en iyi tanıtma fırsatıydı, ama elimizden kaçırdık, umarım tekrar yarışlar İstanbul Park''a gelir. . .

2
0
yanıtYanıtla
Esat ŞENOL:

İpop da hizmet veren BOMM Boyasız Onarım Merkezleri kampanya ya bizde katılıyoruz

1
0
yanıtYanıtla
ibrahim A.Mobil-ANDROID:

dunyanin baska neresinde formula pistini 2. el oto pazarı haline geldi acaba?

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title