Haberler

2 Davutoğlu Bunların Tek Hedefi Var; AK Parti'yi Zayfılatmak, Türkiye'nin 12 Yıllık Birikimini...

Davutoğlu Bir tarafta eski Türkiye'nin bütün hastalıklarını savunan partiler, onun karşısında özgürlüğü, demokrasiyi, milli iradeyi savunan AK Parti var. Bir tarafta Gezi ile Kobani ile şiddeti savunanlar var, diğer tarafta barışı savunan AK Parti var 7 Haziran'a giderken bunların tek hedefi var, AK Parti'yi zayfılatmak, Türkiye'nin 12 yıllık birikimini harcamak.

Davutoğlu Bir tarafta eski Türkiye'nin bütün hastalıklarını savunan partiler, onun karşısında özgürlüğü, demokrasiyi, milli iradeyi savunan AK Parti var. Bir tarafta Gezi ile Kobani ile şiddeti savunanlar var, diğer tarafta barışı savunan AK Parti var

7 Haziran'a giderken bunların tek hedefi var, AK Parti'yi zayfılatmak, Türkiye'nin 12 yıllık birikimini harcamak. 2013'te Gezi prookasyonları yaptılar. İstanbul'u şiddetle teslim almaya kalktılar. Bizi durdurabildiler mi

CHP, MHP, HDP, parelelciler. Şimdi onlara PKK ve DHKP-C de katıldı. Bu altılı çeteyi tarihe gömecek miyiz

Dağlar izin vermezse, dağları aşarız. Deniz izin vermezse, denizi doldururuz

Haber-Kamera Mehmet AKTARAN İstanbul DHA

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Bir tarafta eski Türkiye'nin bütün hastalıklarını savunan partiler, onun karşısında özgürlüğü, demokrasiyi, milli iradeyi savunan AK Parti var. Bir tarafta Gezi ile Kobani ile şiddeti savunanlar var, diğer tarafta barışı savunan AK Parti var dedi.

Davutoğlu, Çekmeköy'deki toplu açılış törenine katıldı. Şırnak'taki miting ve programını geç tamamladığı için saat 20.30'da başlaması planlanan törene 2 saat 15 dakika gecikmeli olarak gelen Başbakan Davutoğlu, önce eşi Sare Davutoğlu ile birlikte vatandaşları selamladı. Davutoğlu, Saatlerdir bizi bekleyen Çekmeköylülere saygılarımızı sunuyoruz. Artık bize 24 saat geliyor. Hakkınızı helal edin dedi.

Davutoğlu, İki parti var. Biri, eski Türkiye partisi. Bir tarafta eski Türkiye'nin bütün hastalıklarını savunan partiler, onun karşısında, özgürlüğü, demokrasiyi, milli iradeyi savunan AK Parti var. Bir tarafta Gezi ile Kobani ile şiddeti savunanlar var, diğer tarafta barışı savunan AK Parti var dedi.

DENİZ İZİN VERMEZSE, DENİZİ DOLDURURUZ

Millete hizmet yolunda çalışmalara devam ettiklerini belirten Davutoğlu, birkaç gün önce hizmete açtıkları Ordu-Giresun Havalimanı'na işaret ederek, Dağlar izin vermezse, dağları aşarız. Deniz izin vermezse, denizi doldururuz dedi.

Bugün de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte Hakkari Yüksekova Havalimanı'nı hizmete açtıklarını hatırlatan Başbakan Ahmet Davutoğlu, Kolay olmadı. 2 yıl gecikti. HDP'lilere sormak lazım, kim bu havalimanını geciktirdi Orada çalışan işçilere saldıran, iş makinelerini yakan bir terör örgütü... Buraya gelirken haber aldık, Yüksekova'dan Hakkari'ye giden AK Parti otobüslerine taşlarla saldırmışlar. İşte bir taraftan ülkenin doğusunda bu şiddeti, bu baskıyı yaparken, Batı'da demokrasi söyleminde bulunuyorlar. 7 Haziran'a giderken bunların tek hedefi var; AK Parti'yi zayıflatmak, Türkiye'nin 12 yıllık birikimini harcamak. 2013'te Gezi provokasyonları yaptılar. İstanbul'u şiddetle teslim almaya kalktılar. Bizi durdurabildiler mi Neden Çünkü karşılarında dimdik, elif gibi duran AK Parti kadroları vardı. 17-25 Aralık'ta bu sefer paralelcileri soktular devreye. Ama 30 Mart'taki Cumhurbaşkanlığı seçiminde bir zafer kazanmamızı engelleyebildiler mi 7 Haziran'da hepsi bir araya geldi. CHP, MHP, HDP, parelelciler. Şimdi onlara PKK ve DHKP-C de katıldı. Bu altılı çeteyi tarihe gömecek miyiz Biz büyük hedeflere yürürken, onlar bize engellemeye çalışıyor. İstanbul'da inşallah yüzde 50'yi, yüzde 55'i geçmeye hazır mısınız

Davutoğlu, konuşmasının sonunda protokoldeki diğer kişilerle birlikte toplu açılışları gerçekleştirdi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Ahmet Davutoğlu Ak Parti Türkiye Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

İstanbul ilçeleri! İstanbul'un tüm ilçeleri nelerdir? İstanbul'un kaç ilçesi var? İstanbul Avrupa Yakası ve Anadolu Yakası ilçeleri hangileri? Dünya karizma günü nedir? Dünya Karizma Günü ne zaman? Karizma nedir? Karizmatik ne demektir? Okulu kim buldu? Okulu kim çıkardı? Okulu kim icat etti? Okula gitmek kimin fikriydi? Küçük Prens sözleri: En güzel Küçük Prens sözleri nelerdir? Küçük Prens kitabından alıntı sözler, Küçük Prens gün batımı sözleri! Beşiktaş Ankaragücü maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! BJK Ankaragücü maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Diyarbakır Belediyesi bayrak olayı ne? Belediye meclisinden kaldırıldı mı? Beşiktaş Ankaragücü maçı CANLI izle! 19 Nisan BJK Ankaragücü Konferans Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 21 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 21 Nisan Pazar burç yorumları nedir? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kızılcık Şerbeti 68. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Sarı kod uyarısı nedir? İşte MGM Sarı kod uyarısının anlamı Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 671. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ateş Kuşları 52. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title