Haberler

2 Çocuk Annesi Kadını, Tek Kurşunla Öldürülüp Çukura Atmışlar

Güncelleme:

Kayseri'de 2 çocuk annesi Hülya Irmak'ın cesedi, başından tek kurşunla vurulup çukura atılmış halde bulundu.

Kayseri'nin Özvatan ilçesinde vatandaşlar tarafından, başından tek kurşunla vurulup çukura atılmış bir kadın cesedi bulundu. Jandarmanın yaptığı çalışmalarda, çürüyen cesedin 24 yaşındaki 2 çocuk annesi Hülya Irmak'a ait olduğu belirlendi.

İKİ VATANDAŞ ÇUKURDA BULMUŞ

Olay, Kayseri'nin Özvatan ilçesi Kemrelik Mahallesi Hamam mevkiinde 28 Kasım'da meydana geldi. İki vatandaş, arazide bulunan bir çukurda kadın cesedi gördü. Durum jandarmaya bildirildi. Gelen jandarma ekibinin yaptığı incelemede, çürümeye başlamış cesedin üzerinden kimlik çıkmadı. Olay yeri inceleme çalışmalarının tamamlanmasının ardından, Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırılan cesetle ilgili kimlik tespit çalışması başlatan jandarma, kayıp ihbarında bulunan ailelerle iletişime geçti.

YAKINLARI KOLUNDAKİ DÖVMEDEN TEŞHİS ETTİ

Olayla ilgili polisten de destek alan jandarma, kayıp ihbarında bulunan aileleri teşhis için morga götürdü. Çürüyen ve tanınmaz halde olan cesedin kimliği 3 gün sonra teşhis edildi. Evli 2 çocuk annesi Hülya Irmak'a ait olduğu belirlenen cesedi, yakınları kolundaki gül dövmesinden tanıdı. Öldürülen kadının çocuklarının da babası Hasan Güntek'in yanında kaldıkları belirlendi.

AYRI YAŞADIĞI EŞİ ÜZÜNTÜSÜNÜ SOSYAL MEDYADA PAYLAŞTI

Hülya Irmak'ın yapılan otopsisinde ise, başına bitişik atışla sıkılan tek kurşunla öldürüldüğü ortaya çıktı. Genç kadının öldürülmesinin ardından, ayrı yaşadığı eşi Fırat Irmak da sosyal medya hesabından tepkisini dile getirdi. Fırat Irmak Facebook hesabından yaptığı paylaşımında, "Çocuklarımın annesi Hülya Irmak hakkın rahmetine kavuşmuştur. Çok üzgünüm gerçekten. Kimse neden niçin diye sormasın. Çok üzgünüm konuşacak halim yok. Canımdan can koptu" ifadelerini kullandı.

"HAKKIM VARSA HELAL OLSUN"

Eşinin mezarı başındayken çekilmiş fotoğrafını da yayınlayan Irmak, "Toprağın buz gibi sen üşürsün orada. Yanındayım. O kadar soruyla geldim. Hepsini sordum tek cevap alamadım. Hakkım varsa sana gani gani helal olsun. Sen de helal et" paylaşımında bulundu.

Cep telefonu da kayıp olan kadının öldürülmesiyle ilgili jandarmanın soruşturması sürüyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Özvatan Kayseri 3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (21)

rojbaş:

işte AKP türkiyesi parçalanan aileler intihar edenler kayıplar çürümüş cesetler vs vs

23
34
yanıtYanıtla
atakan:

herife bak . çok üzgünsen facebookta ne işin var? gerçekten üzgün olan kişinin gözü sosyal medyada mı olur? malcık

53
4
yanıtYanıtla
RENK KÖRÜMÜSÜN NESİN:

KARIŞIK DURUM DAHA FAZLA SÖZE GEREK YOK.

32
0
yanıtYanıtla
Borucu RAmbo :

Katil Kocasidir .

31
0
yanıtYanıtla
MARAŞLI:

KESİN VE NET KATİL KOCASI

27
2
yanıtYanıtla
çıkar yakında:

taş uzaktan gelmez !!!!!!!!!

26
0
yanıtYanıtla
kokucu kamil:

burnuma kötü kokular geliyor, , öffff

24
0
yanıtYanıtla
ERHAN:

HEM AYRI YAŞIYORMUŞ, HEM DE CANINDAN CAN KOPMUŞ. . NE ALAKAYSA. YA ÖLDÜRÜLMESİN DE PARMAĞI VAR, YA DA KADINDAN Bİ ŞEKİLDE FAYDALANIYORDU. . DAVRANIŞ BİÇİMİ ÇOK TUTARSIZ. BENCE BU KOCA BOZUNTUSUNDA YOĞUNLAŞILSA DÜĞÜM ÇÖZÜLÜR.

20
3
yanıtYanıtla
celel:

nesli. aynen. ah. cocuklar. ah.

8
0
yanıtYanıtla
AA Mobil-IOS:

Katil koca

6
1
yanıtYanıtla
Tüm 21 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title