Haberler

2 Çocuk Annesi Kadından 26 Gündür Haber Alınmıyor

Bolu'nun Çaydurt köyünde yaşayan evli ve biri 10 aylık diğeri 6 yaşında iki çocuk annesi olan 23 yaşındaki Meral Tokma'dan 26 gündür haber alınamıyor. Tokma'nın 6 yaşındaki oğlu Mehmet Kaan Tokma annesine seslenerek, "Annecim çok özledim ben seni" dedi.

Edinilen bilgiye göre, Bolu'da tavuk fabrikasında kümes bakıcısı olarak çalışan 29 yaşındaki Cevat Tokma ile 6 yıllık evli olan Meral Tokma, 13 Kasım tarihinde sobaya odun almak için dışarıya çıktıktan sonra bir daha geri dönmedi. Ailesi tarafından kayıp ihbarı verilen Meral Tokma'nın telefonuna ulaşılamazken kendisine ait sosyal paylaşım hesaplarının da dondurulduğu tespit edildi.

26 gündür kendisinden haber alınamayan Meral Tokma'nın eşi Cevat Tokma, eşinin lüks yaşamaya meraklı olduğu ve internet üzerinden iş vaadiyle kandırılmış olabileceğini belirterek, "Hiçbir sorunumuz yoktu. Her zamanki gibi ben sabah işe gittim. Gece de bir sıkıntımız olmadı. Neden böyle oldu bilmiyorum. Bana 'Ben seninle evli kalmak istemiyorum' diyebilirdi. Çocuklarım da gittiği için üzüntülü. Nereye gitti bilmiyorum, kendi isteğiyle mi gitti yoksa kaçırıldı mı bilmiyorum. Daha önce de gittiği oluyordu ama ya babasına ya da halasına gidiyordu. Ben gidip alıyordum, şimdi nereye gittiği belli değil. Çocuklardan birisi 6 yaşında birisi 10 aylık nasıl bırakıp gitti bilmiyorum. Telefonundan kimlerle konuşmuş diye baktım ama oradan da bir şey çıkmadı" dedi.

"Borçlarım vardı"

Cevat Tokma, "Meral ile 6 yıllık evliydik. Benim de çaresizliğimden olmuş olabilir. Borçlarım vardı. Onun da çalışmasına ihtiyacım vardı. Çalıştığı yerde gece soğuk oluyor diye gitme dedim. İşten çıktıktan 3-4 gün sonra böyle oldu. Çevresiyle irtibata geçtik ama onlara da bir şey söylememiş. Sosyal medyasına mesaj atıyordum ama şimdi hesap kapatılmış mesaj da atamıyorum. Kendi mi kapattı yoksa zorla mı kapatıldı onu da bilmiyoruz" diye konuştu.

Kendisinden günlerdir haber alınamayan Meral Tokma'nın 65 yaşındaki kayınvalidesi Hacer Tokma da gelini ile hiçbir sorun yaşamadıklarını ifade ederek, "İki çocuğunu neden bıraktı gitti bilmiyorum. Büyük olanı birkaç kere bıraktı gitti de küçüğü daha 10 aylık. Hangi anne çocuğunu koyup gider. İşi gücü telefondu. Sürekli elinde telefonla ilgileniyordu. Bana deseydi ki ben halama gideceğim deseydi git derdim. Kızımdan ayırmadım onu hiç. Kimse ye de laf söyletmedim" şeklinde konuştu.

6 yaşındaki Mehmet Kaan ise, annesine seslenerek, "Annecim çok özledim ben seni. Lütfen eve geri dön" diyerek annesine olan özlemini dile getirdi. - BOLU

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Mehmet Kaan Bolu Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri CANLI izle! 28 Mart İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title