Haberler

2 Bilezik İçin Komşusunu Öldürdü, 12 Yıl Sonra Tutuklandı

Güncelleme:

Bursa'da 12 yıl önce bir kadını 2 bilezik yüzünden öldürdükten sonra, sahte kimlikle yeni bir hayat kuran zanlı, dosya yeniden açılınca tutuklandı.

Bursa'da 12 yıl önce 2 bilezik yüzünden işlenen cinayetin, sahte kimlikle kendine yeniden bir hayat kuran zanlısı, Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerinin dosyayı yeniden açmasıyla tutuklandı.

BİLEZİKLERİ SATIP KAÇTI

Alınan bilgiye göre, merkez Yıldırım ilçesi Sıracevizler Mahallesi'nde oturan bir çocuk annesi Havva Öksüzoğlu komşusu Murat K. tarafından boğazından bıçaklanarak öldürüldü. Zanlı, 2 bileziği kuyumcuya satıp kayıplara karıştı. Kuyumcunun ifadesi ve şahsın ortadan kaybolması üzerine olayı Murat K.'nın gerçekleştirdiği tespit edildi.

SAHTE KİMLİKLE YENİ BİR HAYAT KURDU

2004 yılının Temmuz ayında işlenen cinayetin ardından kayıplara karışan Murat K. sahte kimlikle kendisine yeni bir hayat kurdu.

ESKİ DOSYALAR TEKRAR AÇILDI

Dosya ise faili firar olarak tozlu raflara kaldırıldı. Cinayet Masası dedektifleri, eski olaylarla ilgili dosyaları 2 ay önce yeniden açtı. Murat K.'nın akrabalarına ulaşıldı. Onların ifadeleri ve bağlantılarından Murat K.'ya ulaşıldı. Şahsın Tekirdağ'ın Şarköy ilçesinde elektrikçilik yaptığı belirlendi.

OLAYI KENDİSİ BİLE UNUTTU

Kendisine sahte kimlikle yeni bir hayat kuran Murat K. karşısında cinayet masası dedektiflerini görünce büyük şok yaşadı. Olayı kendisi bile unutan Murat K. pişmanlığını dile getirdi.

Olayın aydınlatılmasında 12 yıldır Cinayet Masası'nda çalışmaya devam eden bir polis memurunun da katkısı olduğu belirtildi.

CEZAEVİNE GÖNDERİLDi

Hakkında düzenlenen, "kasten adam öldürmek ve gasp" evrakıyla adliyeye sevk edilen Murat K. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Murat K. ile ölen Havva Öksüzoğlu'nun komşu oldukları ve ailece görüştükleri de öğrenildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3. Sayfa

3. Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title