Haberler

2. Beylikdüzü Klasik Günleri Başlıyor

Beylikdüzü Belediyesi’nin geçen yıl ilkini düzenlediği Beylikdüzü Klasik bu yıl da meraklıları için başlıyor.

Beylikdüzü Belediyesi'nin geçen yıl ilkini düzenlediği Beylikdüzü Klasik bu yıl da meraklıları için başlıyor. Beylikdüzü Klasik 2016 konserleri, Mayıs ayında hem Beylikdüzü sakinleri hem de tüm İstanbullularla buluşmaya hazırlanıyor. Konserler; tıpkı geçen yıl olduğu gibi koruda, meydanda ve marinada gerçekleşecek.

İstanbul'un batısında bir kültür merkezi olmak iddiası ile çalışmalarını sürdüren Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve ekibi tüm yıl boyunca ilçede pek çok kültür ve sanat etkinliği düzenliyor. Beylikdüzü Klasik ilçenin en güzel açık hava mekanlarında hemşehrilerini klasik müzikle tanıştırmayı sevdirmeyi, sevenlere de İstanbul koşullarında uzak kaldıkları bu tür etkinliklerle buluşturmayı hedefliyor. Klasik müziğin dinlendirici ve huzur veren etkisi ile Beylikdüzü'nde farklı bir ambians oluşturulacağını ifade eden Başkan İmamoğlu, "Klasik müzik severler için büyük bir fırsat, yeni yeni tanışanlar içinse kaçırılmaz bir ortam. 2.sini düzenlediğimiz Beylikdüzü Klasik'e sadece Beylikdüzü'nü değil tüm İstanbullular'ı davet ediyorum. Gelin sanatın birleştiriciliğini ve yaydığı o muhteşem enerjiyi tüm Türkiye'ye gösterelim. İlçemizde her bir nota barış için gökyüzüne yükselecek." diye konuştu.

DÜNYACA ÜNLÜ TOPLULUKLAR BEYLİKDÜZÜ'NDE

Beylikdüzü Klasik'in açılışı 25 Mayıs'ta Enver Adakan Korosu'nda Emir Gamsızoğlu'nun Geveze Piyanist konseri ile gerçekleşecek. Çalışmalarına New York'ta devam eden ünlü piyanist konserinde izleyicileri ile klasik müzik üzerine sohbet ederek eserler, besteciler ve klasik müzik dünyası üzerine tüyolar veriyor.27 Mayıs'ta West İstanbul Marina dünyaca ünlü bol ödüllü Borusan Quartet topluluğunu ağırlıyor. Değerli birer müzisyen olmalarının yanı sıra samimi kişilikleri verdikleri her konserde izleyicilerin kulakları kadar gönüllerini de fetheden Borusan Quartet tangodan longaya uzanan 'Ay Işığında Dört Mevsim' konseri ile romantik bir atmosferde müzik dolu bir geceye imza atacaklar.

GALA İLE BÜYÜK KAPANIŞ

Beylikdüzü Klasik 29 Mayıs'ta muhteşem bir Gala Konser ile kapanışını yapıyor. Opera dünyasını yıldızları Nurdan Küçükekmekçi Aydın, Asude Karayavuz, Bsrış Yanç ve Mithat Karakelle 'nin solist olarak yer alacağı konserde İstanbul Devlet Senfoni Orkestrası ve Devlet Çok Sesli Korosu'nu Şef Cem'i Can Deliorman yönetiyor. İstanbul'un fethinin 563. Yılının kutlandığı bu görkemli gecede La Traviata, Carmen ve Aşk-ı Memnu operalarından parçaların yanı sıra Beethoven'in en bilinen eseri 9. Senfoni'nin Koral bölümü de seslendirilecek. Ünlü Alman şair Schiller'in şiirinden yayılan dostluk, barış ve özgürlük mesajları Beylikdüzü Cumhuriyet Caddesi Etkinlik Alanı'ndan İstanbul'a yayılacak. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Beylikdüzü Belediyesi Ekrem İmamoğlu Piyanist İstanbul Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

23 Ekim hangi burç? Ekim'in 23'ü hangi burçtur? 23 Ekim burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 23 Ekim hangi burca ait? 22 Ekim hangi burç? Ekim'in 22'si hangi burçtur? 22 Ekim burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 22 Ekim hangi burca ait? MHK nedir, açılımı nedir? MHK üyeleri kimlerdir? MHK başkanı kimdir? Beşiktaş Ankaragücü maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) BJK Ankaragücü maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Survivor Birleşme partisi ne zaman 2024? Yalı Çapkını dizisi nerede çekiliyor, hangi yalıda, nasıl gidilir? Hucurat Suresi kaç sayfa? Kur'an-ı Kerim'de Hucurat Suresi kaçıncı cüz, hangi sayfada, sayfa kaçta? Hucurat Suresi kaç ayettir, ayet sayısı kaç? Dünyanın en güzel kadını kim seçildi 2021? Dünyanın en güzel 100 kadını listesi ve isimleri! Türkiye'nin ve dünyanın en güzel kadını kim? Ünlü Harfler (Sesli Harfler) hangileridir? Sessiz harfler neler? İnce ve Kalın ünlü harfler nelerdir? Ünlü (Sesli) Harfler ve Ünsüz (Sessiz) Harfler! İstanbul ilçeleri! İstanbul'un tüm ilçeleri nelerdir? İstanbul'un kaç ilçesi var? İstanbul Avrupa Yakası ve Anadolu Yakası ilçeleri hangileri? Dünya karizma günü nedir? Dünya Karizma Günü ne zaman? Karizma nedir? Karizmatik ne demektir? Okulu kim buldu? Okulu kim çıkardı? Okulu kim icat etti? Okula gitmek kimin fikriydi? Küçük Prens sözleri: En güzel Küçük Prens sözleri nelerdir? Küçük Prens kitabından alıntı sözler, Küçük Prens gün batımı sözleri! Beşiktaş Ankaragücü maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! BJK Ankaragücü maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title