Haberler

2 Başbakan Davutoğlu TSK Milli Ordu Olduğu İçin Türk Demokrasisini Koruyacaktır...

Haber Özgür ALTUNCU Kamera Özgür ARSLAN, İstanbulDHA Ak Parti İstanbul Gençlik Kolları 4. Olağan Kongresi'nde konuşan Başbakan Ahmet Davutoğlu hem CHP Lideri Kılıçdaroğlu'nu hem de HDP Eşgenel Başkanı Demirtaş'ı eleştirdi.

Haber Özgür ALTUNCU Kamera Özgür ARSLAN, İstanbulDHA

Ak Parti İstanbul Gençlik Kolları 4. Olağan Kongresi'nde konuşan Başbakan Ahmet Davutoğlu hem CHP Lideri Kılıçdaroğlu'nu hem de HDP Eşgenel Başkanı Demirtaş'ı eleştirdi. İstanbul'a gelmeden önce Ankara'da yaralanan askerleri ziyaret ettiğini hatırlatan Davutoğlu, Bugün size kardeşlerinizden, 4 aziz kardeşinizden selam getirdim. Dün Ağrı'da hain bir saldırıda yaralanan askerlerimiz, Yozgatlı Mehmet, Diyarbakırlı Tufan'la buluştum. Onların selamını size getirdim. Onlar diyor ki, 'Biz aziz mehmetçikler, bu ülkenin geleceğine yürümeye devam edeceğiz. Bizler geleceği planlarken, dün Ağrı'da teröristler askerlerimize uzun namlunu silahlarla ateş açtılar. Savcımızın şehit edilmesiyle, askerlerimizin yaralanmasıyla asıl hedef geleceğiniz, gelecekteki torunlarınız. Bu saldırılarla Türk demokrasisi ve sandık hedefe konulmuştur. Sandığa sahip çıkacak mıyız Sandığı koruyacak mıyız Demirtaş'a sesleniyorum. Batı'ya geldiğinde barış diliyle konuşan; Doğu'da sessiz kalan Demirtaş'a sesleniyorum. Eğer Türk demokrasisini yıpratmak noktasında bir projeyseniz, arkanızdakiler bilsinler ki AK Parti bütün bu projeleri yerle bir edecektir.

TSK O EMRE İTAAT EDER.

Demirtaş'ın bu saldırının ardından teröristelere karşı çıkmak yerine Genelkurmay Başkanı'nı eleştirdiğini hatırlatan Davutoğlu, Eleştiriyor, diyor ki 'Genelkurmay, TSK Ak Parti'nin değil bu ülkenin ordusudur'.TSK milli bir ordudur. Bu ordunun içinde Yozgatlı da vardır. Diyarbakırlı da. Demirtaş bilsin ki, TSK milli ordu olduğu için Türk demokrasisinin de, devletinin de, bu devletin geleceğini koruyacaktır. TSK demokratik bir ülkenin ordusudur. Siyasi irade ne diyorsa, TSK o emre itaat eder. Milli iradeye saygı gösterir. Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir. Sadece milletin olacaktır

KILIÇDAROĞLU HERŞEYİ GEÇ YAPIYOR

CHP'nin Kartal mitingine değinen ve Alkışlıyoruz sloganını hatırlatan Davutoğlu, Kılıçdaroğlu herşeyi geç yapıyor. 12 yıldır dünya, Ak partinin, Türkiye'nin yükselişini alkışlıyor CHP, Kılıçdaroğlu yeni alkışlamaya başlıyor dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Kemal Kılıçdaroğlu Ahmet Davutoğlu İstanbul Ak Parti Politika Güncel Haberler

title