Haberler

2 Aylık Bebeğin Ambulans Verilmediği İçin Öldüğü İddiası

Niğde'den, Kayseri Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine sevk edilen 2 aylık bebeğin ambulans verilmediği için öldüğü iddiası üzerine soruşturma başlatıldı.

Niğde'den, Kayseri Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine sevk edilen 2 aylık bebeğin ambulans verilmediği için öldüğü iddiası üzerine soruşturma başlatıldı.

Kayseri'de yaşayan Ömer ve Nazire Akdemir çifti, düğün için geldikleri Niğde'nin Çiftlik ilçesine bağlı Azatlı beldesinde 2 aylık bebekleri Mehmet Efe'yi, rahatsızlanması üzerine Çiftlik Devlet Hastanesine götürdü.

Burada yapılan muayenin ardından Niğde Dr. Doğan Baran Çocuk Hastanesine kaldırılan Mehmet Efe'nin kan tahlili ve tetkikleri yapıldı.

Anne Akdemir, Mehmet Efe'nin safra yollarının gelişmesinde sorun olduğu tanısı konularak Kayseri ERÜ Tıp Fakültesi Hastanesine naklinin istendiğini söyledi.

Ambulanslar görevde olduğu için Mehmet Efe'yi kendi imkanlarıyla Kayseri'ye götürmelerinin istendiğini iddia eden Akdemir, bu nedenle oğullarını otobüsle Kayseriye götürmek zorunda kaldıklarını öne sürdü.

Akdemir, Kayseri'de kent merkezine gitmek için bindiği serviste oğlunun fenalaştığını, yakında bulunan bir aile sağlık merkezinde tedavi altına alınan Mehmet Efe'nin burada hayatını kaybettiği dile getirdi.

Minik bebeğin cesedi Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesinde yapılan otopsinin ardından Azatlı beldesinde toprağa verildi.

Oğullarının Kayseri'ye ambulansla sevk edilmediği için öldüğünü iddia eden ailenin şikayeti üzerine savcılık, olayla ilgili soruşturma başlattı. - Niğde

Kaynak: AA / Güncel

Mehmet Efe Kayseri Niğde Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title