Haberler

2 Asırlık Çınar İçin Pastalı Kutlama

Eskişehir Engelsiz Yaşam Platformu (ESENYAP), Hamamyolu mevkiinde bulunan ünlü ’Hür Çınar’ın 200’üncü yaşını kutladı.

Eskişehir Engelsiz Yaşam Platformu (ESENYAP), Hamamyolu mevkiinde bulunan ünlü 'Hür Çınar'ın 200'üncü yaşını kutladı.

Platform üyeleri düzenledikleri kutlama etkinliği için, kentin Hamamyolu mevkinde bulunan ve 'Hür Çınar' olarak tanınan 2 asırlık çınarın altında toplandılar. Ağacın çevresini kurdele ile süsleyen ve yaşını temsilen 200 rakamını asan grup üyesi, adına Eskişehir Engelsiz Yaşam Platformu Yöneticisi Dr. Mete Günay bir açıklama yaptı. Günay, "Buradaki 'Hür Çınar'ın gölgesinde daha nice uzun seneler oturmak ümidi ile bugün 200'üncü yaşını kutluyoruz. Bu yıl düzenlediğimiz bu etkinliğe destek veren ESENYAP Başkanı İnci Ulucan, Başkan Yardımcısı Elif Demirel, Sekreter Çiğdem Çalışır ve Koordinatör Ertuğrul Algan başta olmak üzere burada bulunan herkese çok teşekkür ediyorum" dedi.

Konuşmanın ardından Hür Çınar için özel olarak hazırlanan yaş pasta kesildi. Pasta, çevrede bulunan vatandaşlara ikram edildi. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Mete Günay Eskişehir Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma kim geçti (Survivor)? Survivor'da Takım Değişikliği: Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma Kim Geçti? Galatasaray Bankalar Birliği'nden çıkıyor mu, GS borcu ne kadar 2024? 24-25 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title