Haberler

2. Anadolu Cam Afiş Tasarım Yarışması Başladı

Güncelleme:

'Cam Ambalaj, Sağlıklı Ambalaj' Afiş Tasarım Yarışması geleceğin tasarımcılarını bekliyor.

Anadolu Cam tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen afiş tasarım yarışmasına başvurular başladı. Bu yılki teması "Cam Ambalaj, Sağlıklı Ambalaj" olarak belirlenen yarışmaya Türkiye genelinde üniversitelerin Güzel Sanatlar Fakülteleri ile Görsel Sanatlar ve Görsel İletişim Bölümü öğrencileri katılabiliyor. Son başvuru tarihi 14 Mart 2014 olarak belirlenen yarışmanın birincisi 7.500 TL, ikincisi 5.000 TL, üçüncüsü 2.500 TL'lik ödüle sahip olacak. Yarışmada ayrıca üç kişiye 1.500 TL'lik mansiyon ödülü verilecek.

Geri dönüşüm bilincinin yaratılması ve bu konudaki farkındalığın artırılmasına yönelik çeşitli projeler hayata geçiren Anadolu Cam Sanayii A.Ş. bu yıl ikincisini düzenlediği afiş tasarım yarışmasının temasını "Cam Ambalaj, Sağlıklı Ambalaj" olarak belirledi.

Üniversitelerin Güzel Sanatlar Fakülteleri'nin yanı sıra Görsel Sanatlar ve Görsel İletişim Bölümü öğrencilerine açık olan yarışma için son başvuru tarihi 14 Mart 2014. Camı en sağlıklı ambalaj malzemesi olarak yansıtan afiş tasarımlarının değerlendirileceği yarışmanın birincisi 7.500 TL, ikincisi 5.000 TL, üçüncüsü 2.500 TL'lik ödüle sahip olacak. Ayrıca, üç kişiye de 1.500 TL'lik mansiyon ödülü verilecek.

Katılımın ücretsiz olduğu yarışmaya daha önce başka yarışmalarda ödül almış veya yayımlanmış afişler kabul edilmeyecek. Sadece özgün çalışmaların yer alabileceği yarışmada her katılımcı en fazla iki afişle katılma hakkına sahip.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Anadolu Cam Türkiye 14 Mart Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title